Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 750 000 SEK
Adress
Lingonkullen 17 Björnrike, Björnrike, Vemdalen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
88 kvm
Avgift
3 215 SEK / mån
Rum
5 rum

Ski in/Ski out och utsikt över fjällen i högkvalitativa svenska timmerhus

Priserna på bostadsrätterna är från 2 750 000 kr. Detta pris avser H17 eller H19.
Övriga undervåningar kostar 2 850 000 kr och övervåningarna kostar 2 950 000 kr.

Gå på 3D visning i genom att klicka på pilen i fönstret på mäklarens hemsida. Rör dig sedan fritt i lägenheten. 3D är filmad i lägenhet H14.

I populära Björnrike, familjernas favorit, ligger vackra Lingonkullen med fem parhus signerade Forsgrens Timmerhus. Husen andas tradition, harmoni och fjällkänsla. Pisten ligger alldeles bredvid och hela familjen kan lätt ta sig in och ut ur pisten och direkt hem. Lägenheten du kommer hem till är ljus, trivsam och har genomgående hög standard. Efter dagens äventyr i fjällen har ni sällskap av kvällssolen och utsikten till middagen eller soffhänget. Inte konstigt att Lingonkullen blivit en stor favorit sedan uppförandet 2014.

Varje parhus inrymmer fyra bostadsrätter fördelade i två separata huskroppar som sammanlänkas genom tak. Under taket finner ni entréerna till respektive bostadsrätt (trappa till nedervåningen), tillhörande skidförråd och teknikrum. Det finns parkering för två bilar till varje lägenhet. Parkeringsplatsen är praktiskt placerad mellan övre och nedre huslängan, vilket lämnar yta mellan byggnaderna och gör det smidigt att komma in och ut med semesterpackning och matkassar. Det finns alltså tio övervåningar som alla har riktigt fin utsikt och balkong. Undervåningarna har altan i västläge och lovar härlig hemma-afterski i solnedgången.

Lägenheterna är byggda med kunskap och förståelse för våra önskemål om den perfekta fjällvistelsen. Kök och allrum i öppen planlösning. Åtta sängplatser fördelade på två sovrum med dubbelsängar och två mindre sovrum med enkelsängar. Badrum med dusch och bastu samt ytterligare ett badrum med dusch och WC.

Stadgar för Brf Lingonberryhills och intygsgiven kostnadskalkyl ligger under "dokument". Förhandsavtal är klara att tecknas. Hela köpeskillingen erläggs på tillträdet som är planerat till september 2020.

Bostadsrätten på bilderna är H14. Lägenheterna säljs fullt möblerade. Lägenheterna ligger idag under uthyrningsavtal med Skistar och har historiskt haft mycket god beläggning och goda intäkter. Fråga mäklaren för mer info om just din bostadsrätt.

Anmäl dig för visning på plats med mäklaren. Välkommen hem till Lingonkullen!

Beskrivning

Planlösning
Entré in i en praktisk hall. På ena sidan från hallen når du ett masterbedroom med fönster mot husets entrésida. Åt andra hållet från hallen kommer du till ett sovrum med två enkelsängar samt till ett badrum med dusch och WC.
Rakt fram från hallen når du allrummet, lägenhetens hjärta smakfullt planerat i öppen planlösning med köket. Härifrån når du balkongen/uteplatsen via altandörr.
Innanför allrum och kök finner du ytterligare två sovrum, samt badrum med dusch, bastu och WC.
Lägenheten har genomgående 3-stavs ekparkett på golven och ljust målade väggar. Lägenheten har vattenburen golvvärme i alla rum.

Hall
Hall med avhängning och torkskåp. Klinker med golvvärme på golvet.
Sovrum 1
Sovrum med dubbelsäng och garderob. Fönster med utsikt.
Sovrum 2
Sovrum med två enkelsängar och garderob.
Badrum
Badrum med dusch med glasdörrar, tvättställ, handukstork och WC. Helkaklade väggar, klinker på golvet.
Allrum/kök
Allrum och kök i öppen planlösning. Allrumsdelen möblerad med hörnsoffa, fåtölj och bord. Tre fönster på rad mot utsikten och uteplatsen. Köksdelen har matplats möblerad med matgrupp i ek för 8 personer. Köket är praktiskt och modernt, fullt utrustat med spis, ung, mikro, kyl/frys och diskmaskin. Vita luckor.
Sovrum 3
Sovrum med dubbelsäng och garderob. Fönster mot nedsidan av huset.
Sovrum 4
Sovrum med två enkelsängar och garderob. Ett fönster.
Badrum och bastu
Badrum med bastu. Duschhörna med glasdörrar, tvättställ, handukstork, WC och tvättmaskin. Helkaklade väggar i badrummet, bastupanel i bastun, klinker på golvet.

Övrigt

Pisten Långsvängen (nr 9) löper bredvid husen med direkt ski in / ski out.

Dokument (pdf)

SkiStar Logirekrytering.pdf Stadgar.pdf ERBJUDANDE.pdf Intygsgiven Kostnadskalkyl lingonkullen.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Härjedalen kommun.

Storlek

Boarea 88 kvm.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2014
Byggnadstyp: 2 plan i souterräng
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: FTX, ventilation med värmeåtervinning

Föreningen

Föreningens namn: BRF Lingonberryhills
Organisationsnummer: 769637-3989
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 3 215 SEK / mån
Hushållsel, TV och bredband ingår inte i avgiften.

Driftskostnad

Ej ännu klar.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.00000 %
Andel av årsavgiften: 5.00000 %

Uteplats

Övervåningarna har balkong med utsikt mot fjällvärden.
Undervåningarna har en stenlagd uteplats, vissa har dessutom tillgång till större gräsbevuxen uteplats.

Bilplats

Parkering för två bilar till varje lägenhet.

Vägbeskrivning

Från Björnidet följ vägen upp mot lingonstigen och lingonkullen.

Närområde

Allmänt om området: Varmt välkommen till genuina, natursköna och aktiva Vemdalen! Vemdalsfjällen har utvecklats till Sveriges tredje största skidort under de senaste åren. Det som sammanfattas under namnet Vemdalen är inte mindre än fyra skidanläggningar, var och en med sin egen stil.
Björnrike är anläggningen som brukar benämnas som Familjens Favorit. Här finns riktigt långa härliga backar i solig sydsluttning. Sveriges längsta Expresslift, Grizzly Express tar dig bekvämt upp till toppen av fjället. Här möts du av en magisk utsikt över fjällen. Det finns 11 liftar och 16 skidbackar och bredvid det tuffare alternativet finns alltid en snällare slinga så att alla kan åka tillsammans. Även om de flesta skidbackarna är blå eller röda finns det alltså gröna pister som löper ända från toppen.
Björnrikes barnområde är Björnvallen. Här finns Valles skogsbana, Valles musikstudio, Valles minipark med enkla hopp och rails, rullband, pulkabacke och enkla skidbackar. Här finns också skidskola förstås. Skistar SnowPark & Fun Ride som ligger högst upp har gröna, röda och svarta hopp och features. Här finns också MySkiStar Videofeature där du kan filma ditt åk och dela med dig i sociala medier. Stor som liten, nybörjare som proffs.
Du tar dig enkelt mellan de olika skidområdena. På vintern har alla med ski pass för minst 6 dagar, fri tillgång till snöpendeln som går från morgon till kväll mellan de olika anläggningarna.
Med bil tar du dig på mindre än 10 minuter till Vemdalens by som har utbud av restauranter, butiker (ICA med mera), bageri, bowling, bio, frisör och skiduthyrning etc.
Vemdalsfjällen erbjuder dessutom mycket mer än högklassig utförsåkning. Under vinterhalvåret kan man exempelvis prova på isklättring, skoterturer, hundspann och slädturer. Vemdalen erbjuder även 70 km längdspår för klassiskt och skate i fjällmiljö. Varje område har en egen spårcentral men allt är ihopknutet så det är möjligt att ta sig från Klövsjöfjäll ända till Björnrike på längdskidor!
Våra gäster återvänder hit, fler och fler upptäcker Vemdalen varje år. Vårt gynnsamma inlandsklimat och höga höjd över havet i kombination med välutvecklat och modernt snösystem gör att Vemdalsfjällen erbjuder riktigt god snötillgång och tidig säsongsstart.
Skidorten Vemdalen har det senaste decenniet försetts med inte mindre än tio nya expressliftar. I anläggningen erbjuds sammanlagt 35 liftar och 58 nedfarter inom en radie på 4 mil! I Vemdalens skipass ingår samtliga skidområden, så du kommer att kunna unna dig varierande och spännande skidåkning säsong efter säsong.
Barmarkssäsongen bjuder även det på rikt friluftsliv med fiske, vandringar, ridning, cykelleder, paddling, jakt med mera. Området erbjuder även två golfbanor, en i Hede med utsikt över Ljusnan och Sonfjället och en andra i Klövsjö med bana i härlig fjällmiljö.

Mer om Vemdalsskalet, Klövsjö och Storhogna som också ingår i Vemdalen:
Vemdalsskalet är den största anläggningen med fyra bekväma 6-stols expressliftar. Här bjuds varierad åkning för hela familjen. Hovdefjället har åkning i alla svårhetsgrader. Här finns drygt 20 nedfarter för alla. Även här finns det ett barnland med en säker expresslift för de minsta och det även möjlighet till barnpassning. Det finns ett torg på Vemdalsskalet med en genuin fjällkänsla. Här finner du restauranger och nöjen samt butiker.
Klövsjöfjäll har länge kallats skidåkarens by, här finns svarta pister med dignitet på rad. Under senare år har anläggningen utvecklats och nu finns här ett bredare utbud med Vallesbana, Valles skogsbana och miniland. Högst uppe på fjället, flaket finns snäll åkning för alla samt en park. Du kommer upp på toppen med KlövsjöExpress eller bil. Du kan också komma hit med hjälp av släpliften som sammankopplar Klövsjöanläggningen med Storhogna. På toppen finns längdcentral för riktigt fin längdåkning i fjällmiljö. Nere på byn finns även ett elljusspår. Klövsjö by har flera trevliga restauranter och eget ölbryggeri och stenugnsbageri. På sommaren kan du fiska och paddla i sjön som ligger i dalen mellan byn och anläggningen.
I Storhogna, som ligger nästgårds, finns barnvänlig åkning och fantastiska vyer. Här finns även Storhogna Spa och det nya M-huset med bowling, mat, gym och butiker. Du har en bekväm access rakt upp på kalfjället där du om sommaren kan vandra, på hösten plocka hjortron och om vintern åka skidor.
Kommunikation: Vemdalen 8 km
Vemdalsskalet 18
Storhogna 28 km
Klövsjöfjäll 36 km
Funäsdalen 92 km
Östersund 134 km
Frösö flygplats 138
Sundsvall 230 km
Stockholm 490 km
Göteborg 665 km

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy