Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK
Adress
Hästbergsvägen 7A, HAGA, Falun
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
55 kvm
Avgift
3 716 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

STILREN OCH PÅKOSTAD TVÅRUMMARE!

Välkommen till HAGA och denna fräscha tvårummare om 55 kvadratmeter! Denna lägenhet, som är i absolut toppskick, är stilren, påkostad och erbjuder bland annat vackert ljusinsläpp och härlig atmosfär - ett exklusivt boende med lättmöblerade rum, fräscha ytskikt och optimal planlösning! RBF Falunhus nr 5 är en stabil förening med god ekonomi. På HAGA bor du i trivsamma kvarter. Lugnets aktivitetscenter ligger på promenadavstånd och Britsarvets livsmedelsbutiker ligger också på bekvämt avstånd. Här finner ni även matbutiker, skola, badplats, bra kommunikationer, fina grönområden och vårdcentral vilket gör det enkelt för hela familjen att trivas!

Välkommen på visning!

Beskrivning

Inbjudande och praktisk hall med bra förvaringsmöjligheter och platsbyggda garderober. Hallen har vitmålade väggar och ljust golv.

Ett funktionellt och fräscht kök från 2017 med induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin. Plats för middagsbord. Ljust golv och ljusa väggar.

Från hallen når du detta sovrum med plats för garderob och större säng. Vita väggar och ljust golv.

Ett rymligt och välplanerat vardagsrum med vackert ljusinsläpp och stora och lättmöblerade ytor. Rummet har vitmålade väggar och ljust golv.

Ett fräscht och praktiskt badrum med toalett, dusch, handfat och förvaringsskåp. Våtrumsmatta och våtrumstapet.

Dokument (pdf)

Planritningar

Länkar

Film

Bostadsfakta

Kommun

Falun kommun, Skattesats 34.96%.

Församling

Stora Kopparberg.

Storlek

Boarea 55 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

203305001-0015

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Föreningen

Lägenhetsnummer: 203305001-0015
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Ansluten till kabel-TV-nät. Leverantör: Com Hem

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 3 716 SEK / mån
I avgiften ingår: Värme, vatten och kabel-tv

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.74259 %
Andel av årsavgiften: 3.74269 %
Reparationsfond: 193 SEK

Uteplats

Balkong med utgång via vardagsrum.

Bilplats

Parkering: 16 platser
Garage: 9 Platser

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy