Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Hjortstorpsvägen 13a, Norr, Örebro
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
24 kvm
Avgift
1 501 SEK / mån
Rum
1 rum

Ljus och charmig etta!

Perfekt liten etta med mysig köksdel i öppen planlösning mot vardagsrummet! Trivsam förening med skyddad innergård som erbjuder fina grönytor och grillplats. Läget och närområdet erbjuder bra närservice, goda busskommunikationer och cykelavstånd till universitetet. Här bor man med bekvämt promenadavstånd till såväl city som till vacker natur vid Rynningevikens naturreservat.

Välkommen på visning!

Beskrivning

Hall. Golv: laminat.
Garderob.

Kök. Golv: laminat. Utrustning: spishäll (2015), inbyggnadsugn (2015), fläkt, kakel (2015), kyl-halvhöjd, frys-halvhöjd och microugn.

Vardagsrum. Golv: laminat.

Badrum. Golv: plastmatta. Väggar: kakel. Utrustning: toalett, dusch och tvättställ.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Örebrohus nr. 4.pdf Årsredovisning Brf Örebrohus nr. 4.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Örebro kommun, Skattesats 34.05%.

Församling

Örebro Olaus Petri.

Storlek

Boarea 24 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

206604002-0032

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Våningsplan 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1945

Föreningen

Föreningens namn: Örebrohus nr 4
Organisationsnummer: 775000-2094
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 206604002-0032
Antal lägenheter: 53
Antal lokaler: 7

Brf Örebrohus 4 ligger ligger på populära Norr i Örebro med nära till såväl innerstad som motionsspår och naturreservatet vid Rynningeviken. Vi har källsortering, bra gemensamma lokaler, bredband och tv inkluderat i avgiften. Dessutom nära till buss, livsmedelsaffärer, bageri, restauranger och småbutiker med kort cykelavstånd till centrum och universitet. Här är det bekvämt att bo.

Föreningen grundades 1945 och de 52 lägenheterna finns i tre fastigheter runt korsningen Phragménsvägen - Hjortstorpsvägen. Brf Örebrohus 4 har många mindre lägenheter vilket gör den omtyckt som ett första boende och mindre hushåll.


Här finns innergårdar med trevliga uteplatser, gym, hobbyrum, föreningslokal, bastu, vallarum och god tillgång på tvättstugor.
Vi har även pingis samt biljardbord i föreningslokalen.
Alla gemensamma utrymmen är renoverade senaste åren och i gott skick. Därutöver har vi hyreslokaler, flera med god standard, vilkas intäkter bidrar till att hålla avgifterna nere.

Två gånger per år har vi gemensam vår- och höststädning vilket ger möjlighet att träffa grannar, styrelse och hålla efter gemensamma utrymmen.

Varmt välkommen till Brf Örebrohus 4

Parkering: Elva parkeringsplatser.

Riksbyggen har hand om köplatserna. Kostnad 250 kr/mån inklusive el.

TV och bredband: Vi har Bredbandsbolaget som leverantör av kabel-TV, bredband och telefoni. Förutom kabel-tv ingår även bredband 100 Mbit samt telefoni i avgiften. Samtliga utbud går att uppgradera efter behov, även HD-format.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns tvättsttuga, grovtvättstuga, nyrenoverad bastu, hobbyrum, miljöbod, välutrustad styrketräningslokal samt festlokal med darttavla, biljard- och pingisbord.

Energideklaration

Energiförbrukning: 96 /per kvm (atemp) och år

TV

TV-utbud: 20 st digitala kanaler, plus 8 st valfria. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Internet

Bredband 100 Mbit. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Månadsavgift

Avgift: 1 501 SEK / mån
Inkl vatten

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
Inkl vatten

Gårdsplats/innergård

Föreningen har två utegårdar renoverade 2008 och 2011 där har det byggts nya uteplatser med tillgång till sittgrupp och grillplats. Den ena uteplatsen har morgon- och förmiddagssol, den andra eftermiddagssol. Den senare har stationär grill och bokas på plats.

Driftskostnad

557 SEK varav:
Elektricitet: 80 SEK
Övrigt: 477 SEK
Kostnad övrigt avser obligatoriskt tillägg enligt följande:
Tv och bredband 224kr/mån.
Administrativ elavgift 25kr/mån.
Värme 228kr/mån.

Kostnad för hushållsel regleras och debiteras efter egen individuell förbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.96920 %
Andel av årsavgiften: 0.96871 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Reparationsfond: 1 021 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

11 parkeringsplatser. Går att hyra för 250 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett vinds- och källarförråd.
I föreningen finns tvättsttuga, grovtvättstuga, bastu, hobbyrum, gemensamhetslokal med biljard- och pingisbord, miljöbod samt motions- och styrketräningslokal.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy