Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK / Utgångspris
Adress
Odengatan 18A, Gamla Kålgården, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
59 kvm
Avgift
3 611 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmig och optimalt planerad tvårummare med mycket centralt och trevligt läge

Här välkomnas du till en charmig och optimalt planerad lägenhet som är i bra skick. En mysig tvåa med fräscha ytskikt, bra förvaringsmöjligheter och vackert ljusinsläpp. Här saknar du inget! 

Här finns ett öppet och mysigt vardagsrum med utgång till den härliga balkongen samt ett stort och fräscht kök. Lägenheten har ett väl tilltaget sovrum med klädkammare och badrummet är fräscht och välvårdat.

Här bor du mycket centralt och trevligt med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, butiker, idrottsanläggningar, vackra promenadstråk och bra kommunikationer. Bryggan vid Munksjön ligger precis runt hörnet, Jönköpings city en kort promenad bort och Knektaparken når du enkelt med cykel eller kollektivtrafik. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Gamla Kålgården!

Brf Drömmen är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga och en vacker innergård. I månadsavgiften om 3611 kronor ingår bredband, tv, vatten, värme och källarförråd.

Beskrivning

HALL
En praktisk och rymlig hall med vita väggar och vackert mönstrad tapet och parkettgolv.

KÖK
Ett stort och fräscht kök med generösa arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med spis, ugn, diskmaskin och kyl/frys.

VARDAGSRUM
Ett öppet och mysigt vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och fin utsikt. Lättmöblerat och plats för stor soffgrupp och matplats. Rummet har vitmålade väggar och parkettgolv.

SOVRUM
Från vardagsrummet når Ni detta sovrum, som är väl tilltaget och rogivande med rymliga garderober, plats för stor säng och praktiskt klädkammare. Vitmålade väggar och parkettgolv.

BADRUM
Ett fräscht badrum med toalett, badkar och handfat. Våtrumsmatta och kaklade väggar.

BALKONG
Solig och trevlig balkong med lättmöblerade ytor. Här har man utsikt mot den trevliga innergården och takåsarna över Gamla Kålgården. Balkongen nås via vardagsrummet.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Skattesats 34.66%.

Församling

Jönköpings Kristina-Ljungarum.

Storlek

Boarea 59 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

08-2086-1-6-2

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Drömmen
Organisationsnummer: 769616-5930
Lägenhetsnummer: 08-2086-1-6-2
Antal lägenheter: 59
Antal lokaler: 0

TV

ComHem, Kabel-TV ingår i avgiften.

Internet

ComHem, bredband ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 611 SEK / mån

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.48414 %
Andel av årsavgiften: 1.41170 %

Uteplats

Trevlig balkong med utsikt mot gamla kålgården och dess takåsar, balkongen ligger i rakt söderläge.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy