Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fridensborgsvägen 106, Accepterat pris, Järvastaden, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
110 kvm
Avgift
5 496 SEK / mån
Rum
5 rum

Superchans: 5 rok högst upp i huset med två balkonger, dubbla badrum och social planlösning

Denna bostad marknadsförs med accepterat pris! Kontakta gärna mäklaren vid frågor: 0706628076

Varmt välkommen till en optimalt planerad familjelägenhet högst upp i huset med två stora balkonger i sydlig respektive västlig riktning, naturnära och kommunikativt läge på populära Fridensborgsvägen i Järvastaden! I denna bostad har du förutom stora sociala ytor och stilrena materialval både 4 ordentliga sovrum, rejält med förvaring, två stycken stora toaletter med dusch i vardera samt tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare i en av dem. Har du höga krav på ditt framtida boende och vill bo i en trygg förening med god ekonomi? Då har du hittat rätt!

I Järvastaden bor du naturnära, intill bostadsområdet ligger Igelbäckens naturreservat och Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade. I området finns idag två bra matbutiker, en servicebutik, flertalet trevliga restauranger och gym. Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vintern anlägger man en konstfrusen skridskobana där både barn och vuxna kan glida runt på isen.

Järvastaden är området som satsar på barnfamiljer. Här finns alternativ av både kommunala och privata möjligheter för både barnomsorg och utbildning. 2017 öppnades den nya efterlängtade skolan Raoul Wallenbergskolan Järvastaden, förskola och grundskola för årskurserna F-6. I Nya Ulriksdal finner ni även Ulriksdalsskolan med plats för 900 elever för årskurserna F-9. Skolan är miljöcertifierad och drivs i kommunal regi. I anslutning till skolan ligger Ulriksdalshallen - en nybyggd sporthall som används både i skola och föreningsliv.

Ta en promenad till Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren finns många fina platser för en picknick i gräset intill sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern.

Ulriksdals Pendeltågsstation ligger med ca. 10-12 minuters promenad från lägenheten och tar dig till T-centralen på ca 10 minuter och Arlanda på 27 minuter. Pendeltåget kompletteras med buss 505 och 540 som går från Fridensborgsvägen som tar en till bl.a. Solna Centrum, Bergshamra, Universitetet och Hallonbergen där ni kan byta till röd resp blå tunnelbanelinje och därifrån vidare in mot stan. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 10 minuter. För den bilburne kommer man enkelt till E18, E4 och E20

Solna är en kommun som växer så det knakar. På promenadavstånd når man Arenastaden med nya nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia som har ett enormt utbud av butiker och restauranger med mat från hela världen och prisklasser för alla smaker. Dessutom går snart byggstarten för en ny simhall på Ulriksdals IP som ligger ett stenkast från MOS och framtida planering finns för tunnelbanans gula linje som kommer byggas inom samma område.

Välkommen till Fridensborgsvägen 106, välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy