Länk kopierad!

Visningar

tors 29 aug 16:30 - 17:00
sön 1 sep 14:30 - 15:00

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 195 000 SEK
Adress
Storsvängen 11A, Oxelbergen, Norrköping
Typ
Andelsrätt
KVM
43 kvm
Avgift
2 286 SEK / mån
Rum
1 rum

Fantastisk sekelskiftesdröm i Oxelbergen!

Varmt välkommen till denna fantastiska sekelskiftesdröm anno 1923 i Oxelbergen. Här finner du en gemytlig och fin etta om 43 kvm, med klassiska sekelskiftesdetaljer såsom vackert orginalträgolv, stora och djupa fönster samt den härliga takhöjden. Hela bostaden går i en fantastisk anda av både klassisk sekelskifte samt modernitet.

På Storsvängen 11A bor du i Bostadsföreningen Record, en trygg och stabil förening där avgiften om 2 286 kr innehåller värme, vatten, kabel-tv samt den fasta delen av elen. BF Record är också Norrköpings första etablerade bostadsförening.

I Oxelbergen har du först och främst närheten till den grönskande och lummiga parken, där ni kan avnjuta många sköna morgon- som kvällspromenader. I området finns också matbutiker, caféer, gym etc. Med endast en kortare promenad har ni också närhet till Norrköpings kärna, där butiker, restauranger och caféer bland annat kan nås.

Beskrivning

Hall med trägolv och målade väggar.

Kök med trägolv och målade väggar. Köksluckorna går i vitt med gott om förvaringsmöjligheter. Ovanför bänkskivan i laminat sitter ett vitt kakel. Utrustning: Kyl/frys, diskmaskin, spis med häll samt fläkt.

Vardagsrum/sovrum med trägolv och målade väggar. De stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp.

Duschrum med våtrumsmatta och kaklade väggar. Här finns wc, dusch, spegelskåp samt handfat på kommod med underskåp.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Bf Record.pdf BRF Årsredovisning Bf Record UPA.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Norrköping kommun.

Storlek

Boarea 43 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

86

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1923-1926
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Bf record UPA
Organisationsnummer: 725000-0564
Föreningsform: Bostadsförening
Lägenhetsnummer: 86
Antal lägenheter: 89
Antal lokaler: 1

BF Record är en av Norrköpings äldsta föreningar. Den bildades 1923 strax efter sekelskiftet, med ändamål att huvudsakligen främja sina medlemmars ekonomiska intressen genom att tillhandahålla bostadslägenheter för dem i föreningens hus i Norrköping. Detta blev därmed den, i Norrköping första etablerade, bostadsföreningen.

Bostadstillägg i hemförsäkringen ingår.

En inträdesavgift motsvarande 1,5% av köpeskillingen erlägges av köparen till föreningen.

Obligatoriskt att delta i vår- och höststädning eller betala 500 kr/tillfälle för att ej medverka. Som medlem i föreningen får man hjälpa till med trappstädning samt gårdsskötsel ( ca en gång per säsong).

Parkering: För Storsvängen finns 9 parkeringsplatser, varav 5 med el, finns att hyra - särskild kö gäller. Kostar 250:-/månad. Om
el-plats önskas debiteras förbrukad el enligt gällande taxa. Innehavaren står själv för elmätare.

För Trozelligatan/Hörngatan finns inte P-platser eller garage.

TV och bredband: För telefoni och bredband väljer medlemmen själv och man kan välja mellan
Bredbandsbolaget, Com Hem, Telia.

Gemensamma utrymmen: För Storsvängen finns en tvättstuga och för Trozelligatan/Hörngatan finns tre tvättstugor. På båda adresser finns övernattningsrum att hyra för 100 kr/natt.

Föreningens ekonomi

Det finns inga planerade avgiftshöjningar.

Föreningens renoveringar

1993/94 - Stambyte i föreningens alla byggnader. På Storsvängen renoverades alla badrum och kök samt fönster byttes och källarna moderniserades.
2015/16 - Renovering av källare och förbättring av dränering gällande husen på Hörngatan/Trozelligatan.
2017/18 - Fönsterrenovering för husen på Hörngatan/Trozelligatan.

Energideklaration

Status: Ej utförd
Energideklarationsdatum: 2009-01-26

TV

Kabel-TV (basutbud ingår i avgiften) via ComHem

Internet

Bredband via Bredbandsbolaget, Telia eller ComHem

Månadsavgift

Avgift: 2 286 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och hushållsel.

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.00000 %

Bilplats

För Storsvängen finns 9 parkeringsplatser, varav 5 med el, finns att hyra - särskild kö gäller. Kostar 250:-/månad. Om
el-plats önskas debiteras förbrukad el enligt gällande taxa. Innehavaren står själv för elmätare.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy