Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 335 000 SEK

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 590 000 SEK
Adress
Järva Skjutbaneväg 45, Järvastaden, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
43 kvm
Avgift
2 714 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern och optimalt planerad lägenhet om två rum och kök med solig balkong i högt läge!

ACCEPTERAT PRIS! Här erbjuds du en vacker, optimalt planerad och ljus tvårummare med stora fönster och stor balkong i soligt läge. Här är det bara att flytta in och koppla av! Lägenheten som har en fantastisk balkong som vetter mot innergård och i soligt läge. Bostaden är genomgående fräsch där man valt stilrena och neutrala materialval. Hela lägenheten präglas av en öppen planlösning där man har en häftig bardisk som skiljer av köket mot vardagsrummet. Sovrummet är i rätt storlek och har en praktisk walk-in-closet.

På gränsen mellan Solna och Sundbyberg, alldeles intill Igelbäckens naturreservat med endast 10 minuter från Stockholm city ligger Järvastaden. En egen småstad och ett drömboende för främst barnfamiljer men också för alla andra som vill bo lugnt och tryggt med närhet till både naturen och city. Järvastaden och med bussen tar du dig till Solna centrum eller Universitetet. Pendeltåget går från Ulriksdals station och tar 10 minuter in till T-centralen. För dig som vill använda tunnelbana har du Hallonbergens station en kort cykeltur bort. Med bil tar du dig på 7 minuter till Mall of Scandinavia, skandinaviens största shoppingcenter med över 230 butiker, 20 restauranger samt Sveriges första IMAX biograf med skandinaviens största dukar och VIP-salonger.

Här i Järvastaden är det lätt att trivas och läget på Järva Skjutbaneväg är fenomenalt. Här bor du naturnära med parker, gym och skog med bra motionsspår samt utegym nära till hands - perfekt för dig som letar efter ditt första boende eller varför inte paret som ställer höga krav!

Beskrivning

HALL
I denna tvåa välkomnas vi av en inbjudande hall med säkerhetsdörr. Hallen pryds av vitmålade väggar och vackert trägolv.

KÖK
Ett rymligt och socialt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. I köket har man även en bardisk som skiljer av på ett snyggt och praktiskt sätt. Här kan man utan problem ha trevliga sociala sammanhang.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet lämpar sig ypperligt för socialt umgänge och erbjuder bland annat stora fönster med härligt ljusinsläpp. Ett välplanerat rum med vitmålade väggar och vackert trägolv. Här har du både plats för soffgrupp och TV-möblemang samt mindre matplats om du så önskar. I vardagsrummet har man som i resten av lägenheten ekparkett och vitmålade väggar.

SOVRUM
Här finner du ett inbjudande sovrum med egen walk-in-closet. Rummet har vackert trägolv och vitmålade väggar.

BADRUM
Stort och fräscht badrum som är helkaklat. Vidare har man en tvättmaskin i badrummet och bra förvaringsmöjligheter i form av badrumsskåp. Lyxigt!

BALKONG
Enorm balkong som vetter mot den lugna innergården. Här kan man avnjuta av kvällsolen. Lättmöblerad balkong med plats för en rejäl loungegrupp.

Källarförråd hör till lägenheten

Dokument (pdf)

Planritningar BRF stadgar.pdf BRF Årsredovisning 2018

Bostadsfakta

Kommun

Solna kommun, Skattesats 30.13%.

Församling

Solna.

Storlek

Boarea 43 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

41202

Våning / hiss

Våning 3 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2015
Övrigt: Huset byggdes 2013-2015

Föreningen

Föreningens namn: Brf Solvändan Solna
Organisationsnummer: 769627-0516
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 41202
Antal lägenheter: 109
Antal lokaler: 4

Föreningen består av en sammanhängande byggnad med fem våningar. Byggnaden omsluter en grön innergård som ansluter mot det kommunala torget och parken i väster via en portik. Under huskroppen finns källare med teknikutrymmen och lägenhetsförråd. Parkeringsgarage ligger under innergården med infart från Järva skjutbaneväg. Garaget nås från samtliga trapphus.
De verksamheter som hyr lokaler av föreningen är ett gym (Puls & Träning), en öppen förskola som drivs av Solna Församling, en restaurang/café samt en tandläkarmottagning.

Parkering: Garaget har 71 platser fördelade enligt nedan:
Enkelplatser 47st 950 kr/ mån
Dubbelplatser 10 st 1400 kr/ mån
MC-platser 2 st 400 kr/ mån
För att uppfylla kravet för bygglov är vissa platser sk dubbelplatser. Dvs bilarna parkeras efter varandra.
Uthyrning av platser sker direkt via styrelsen som även handhar kölistan. Vid intresse eller ytterligare information vänligen vänd dig till styrelsen@brfsolvandansolna.se.

TV och bredband: Det finns ett avtal mellan bostadsrättsföreningen och Telia om installation av bredband i bostaden. Bredbandsnätet består av en fiberkabel till fastigheten med så kallad Triple Play-funktion som levererar digital-tv, telefoni och internetanslutning.

Gemensamma utrymmen: cykel- och barnvagnsrum, styrelserum, garage.

Föreningens ekonomi

Inga avgiftsändringar är beslutade eller planerade i dagsläget.

Föreningens renoveringar

Årliga underhåll utförs ständigt i föreningen. Det som uppkommit under året och som ska vara åtgärdat är innergårdens grind. Det är ett flertal lägenheter som också kommer att byta ut sin parkett under året i större delen av bostaden- detta utförande görs av JM enligt föreningen.

Månadsavgift

Avgift: 2 714 SEK / mån
Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån tillkommer för bredband. Kallvatten, TV kanaler grundutbud från Telia ingår i avgiften.

Gårdsplats/innergård

En trevlig, gemensam innergård finns hos föreningen med plats för cykelförvaring.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.56893 %
Andel av årsavgiften: 0.56875 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy