Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
525 000 SEK / Bud
Adress
Pehr Hannergatan 8B, Boxholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
74 kvm
Avgift
3 383 SEK / mån
Rum
3 rum

MYCKET FIN TREA MED TOPPEN LÄGE!

Välkommen till Pehr Hannergatan 8 B som ligger i ett omtyckt område i Boxholm! På våning 3 hittar ni denna stilrena bostadsrätt om 74 välplanerade kvadrater med öppna ytor och rymliga rum. Bostaden har på senare år renoverats med nya ytskikt i kök, sovrum och hall. Planlösningen omfattar en välkomnande hall, modernt och öppet kök med plats för ett stort matbord, två rymliga sovrum varav ena har god förvaring, ett fint helkaklat duschrum samt balkong under tak. Hela bostaden är i mycket bra skick, här är det bara att flytta in direkt!
Till bostaden finns ett källarförråd. Nuvarande ägare hyr p-plats med el som kan övertas av köparen till en kostnad av 99kr/mån. RBF Boxholmshus nr 1 är en välskött förening med god ekonomi som tillhandahåller sina fastigheter. I samma byggnad finns en nyrenoverad tvättstuga och i grannhuset finns en gemensam bastu.


Här är det lätt att trivas med närhet till sporthall, simhall och Parketten finns ett stenkast bort. Med endast 5 minuters promenad finns Boxholm centrum med apotek, restauranger,vårdcentral, mataffärer och systembolaget. Goda pendlingsmöjligheter finns till Mjölby, Linköping, Norrköping och Tranås. Till tågstationen är det 8 minuters gångavstånd.


Välkomna på visning!

Beskrivning

Hall

Välkomnande hall med goda ytor att hänga av sig ytterkläderna. Ljust laminatgolv och tapetserade väggar.

Kök/Matplats

Till höger om hallen finner ni ett fint och modernt kök med öppen planlösning till matplatsen. Köket är inrett med vita släta luckor och en mörk bänkskiva. Ovanför arbetsytorna finns kakel på väggen. Kökets maskinella utrustning består av integrerad kyl/frys, ugn, induktions häll, fläkt samt en integrerad diskmaskin. Från köket tar ni er ut till balkongen under tak i sydväst läge.

Sovrum 1

Intill matplatsen finns det första sovrummet som är nyrenoverat med nya ytskikt. Rummet är inrett med ljust laminatgolv och tapetserade väggar.

Badrum

I anslutning till hallen finner ni ett fräscht och helkaklat badrum som stamrenoverades 2007. Badrummet är inrett med wc, dusch, tvättställ med kommod och tillhörande spegel samt en tvättmaskin.

Vardagsrum

Vidare från hallen kommer ni till ett rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Rummet är inrett med betsad parkettgolv och tapetserade väggar.

Sovrum 2
Från Vardagsrummet når ni detta rymliga rum med plats för en dubbelsäng. Rummet är inrett med ljust laminatgolv och tapetserade väggar. Här finns även en klädkammare som kan nås från både sovrummet och hallen.

Dokument (pdf)

Stadgar Rbf Boxholmshus nr 1.pdf Årsredovisning 2016-2017 Brf Boxholmhus nr 1.pdf Energideklaration RBF Boxholmshus nr 1.pdf Frågelista Pehr Hannergatan 8B.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Boxholm kommun.

Storlek

Boarea 74 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

216131001-0041

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1960

Föreningen

Föreningens namn: RBF Boxholmshus nr 1
Organisationsnummer: 7230000775
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 216131001-0041
Antal lägenheter: 91
Antal lokaler: 0

Stamrenovering 2007

Parkering: Föreningen har 44 garageplatser och 43 p-platser. Till dessa är det en separat kö

TV och bredband: Via Telia

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga, bastu och cykel / barnvagnsförvaring

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 100 /per kvm (atemp) och år

TV

Kabel-Tv

Internet

Via Telia

Månadsavgift

Avgift: 3 383 SEK / mån
Värme, VA, kabel-TV och bredband.

Driftskostnad

308 SEK varav:
Försäkring: 98 SEK
Elektricitet: 210 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.26962 %
Andel av årsavgiften: 1.26943 %

Uteplats

Balkong under tak.

Bilplats

Möjligt att överta p-plats som nuvarande ägare har. Med elstolpe är kostnaden 99/mån och utan elstolpe är kostnaden 77/mån. 44 garage finns, separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy