Länk kopierad!

Visningar

mån 17 jun 17:30 - 18:00

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 795 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Hedenströms väg 20, Tollare, Saltsjö-Boo
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
81 kvm
Avgift
3 801 SEK / mån
Rum
3 rum

Välplanerad mini 4:a med uteplats och balkong

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen hem till denna charmiga lägenhet som bjuder på både högt belägen balkong om ca 7 kvm och stor uteplats om ca 15 kvm. Här möts du av en välplanerad bostad med genomgående parkettgolv och målade väggar. Det trevliga gavelläget ger ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Här njuter du av stora sociala ytor i öppen planlösning med smakfullt kök från Marbodal med platsbyggd köksö, rymlig matplats och utgång till den mysiga balkongen med förmiddagssol.

De två sovrummen är väl tilltagna vilket ger möjlighet att välja vilket rum dubbelsängen ska stå. Intill sovrummen finns två rymliga klädkammare med mindre fönster vilket skapar möjligheter att nyttja dessa som extra rum t.ex. datorrum. Vill man skapa ett stort sovrum är det möjligt att ta ner väggen mellan klädkamrarna. Det gör helt enkelt att lägenheten med enkla medel kan nyttjas som en mindre fyra. Från lägenhetens största sovrum finns utgången till bostadens uteplats om hela 15 kvm. Uteplatsen ligger sydväst med eftermiddagssol och är inramad med staket och planteringslådor.

Sobert och stilfullt badrum med kakelsättning i grått och vitt. Golvvärme, god förvaring, dusch med vikbara dörrar och tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk.

I föreningen finns en mysig innergård med liten lekplats och det centrala läget i Tollare ger er närhet till såväl centrum med närlivs som kommunikationer, nybyggd lekplats och framtida strandpromenad med bistro och gelateria.

Bättre än såhär blir det inte för dig som vill slippa välja - här bor du 30 meter över vattnet (Lännerstasundet) och med tallskog runt husknuten, samtidigt som Slussen är beläget med goda kommunikationer endast dryga 20 minuter bort. Den planerade strandpromenaden kommer i framtiden ansluta till en småbåtshamn och på en nyanlagd flytbro kan man då fortsätta ut till den lilla ön Mårtens Holme för bad och lek. Redan i vår öppnar hamnen upp både en glassbar (Kennys gelateria) och en bistro i regi av The Old Smokehouse. Här bor du mitt i Lännerstas villaidyll i ett modernt område med fantastiska framtidsutsikter.

Beskrivning

Hall - Via säkerhetsdörr når du en välkomnande hall med grått klinkergolv och målade väggar i vitt. Hatthylla, garderob och städskåp.

Vardagsrum - Stort och ljust vardagsrum med ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Fönster i två väderstreck, öppen planlösning mot kök och utgång till balkong.

Balkong - Stor inbjudande balkong om ca 7 kvm med smidesräcke. Nordostläge med förmiddagssol och fri utsikt över området.

Kök - Smakfullt Marbodalkök med ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Inrett med vita speglade köksluckor, vitt kakel och ljus bänkskiva med underlimmad diskho. Stor platsbyggd köksö med god förvaring, arbetsytor och bardel med plats för 4 personer. Vitvaror såsom induktionsspishäll, inbyggd fläkt (Franke), varmluftsugn, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, kyl och frys. Samtliga vitvaror från Electrolux. Rymlig matplats intill vardagsrummet.

Sovrum 1 - Rymligt sovrum med ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Garderobsvägg och utgång till uteplats.

Uteplats - Mycket stor stenlagd uteplats om ca 15 kvm med insynsskyddande staket och planteringslåda. Soligt sydvästläge med dag och eftermiddagssol.

Sovrum 2 - Rymligt sovrum med ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Fönster i två väderstreck. En garderob.

Klädkammare - Intill sovrummen finns två rymliga klädkammare med ekparkettgolv, målade väggar i vitt och mindre fönster. Ena klädkammaren nyttjas som arbetsrum och önskar man ett större sovrum finns det möjlighet att ta bort väggen mellan klädkamrarna och skapa ett stort rum med två mindre fönster.

Badrum - Trevligt badrum med mörkgrått klinkergolv (golvvärme) och vitt kakel. Här finns toalett, handfat med kommod, badrumsskåp, handdukstork, dusch med vikbara dörrar i frostat glas samt tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och överskåp.

Övrigt

På södra delen av Boo-halvön med det soliga Lännerstasundet nedanför slänten, hittar du Tollare. Anlagt från grunden skapas detta område och håller på att utvecklas till Nackas mest moderna och genomtänkta område. Tollare byggs mitt bland klippor, tallar, vatten och holmar; grönskande natur omgärdar dessutom Tollare från alla håll som Nackareservatet i väst, värmdölandet i öst och bara några få minuters promenad till Tollare träsk. Områdets självklara mittpunkt är det nya torget som just nu håller på att växa fram med närlivs, gym, öppen förskola och yogastudio. I höst öppnar ett café och bageri. Intill ligger en stor nybyggd lekplats med fotbollsplan och en stor äng. Framöver kommer man kunna njuta av den mysiga strandpromenaden intill Lännerstasundet med cafeér (Kennys Gelateria), restaurang (The Old Smokehouse Bistro) och fantastiska vyer. Här ligger också Mårtens holme, dit du kommer kunna ta dig till via en flytbro för bad och lek.

I Tollare får du det bästa av två världar. Å ena sidan ett liv mitt i naturen. Å andra sidan nära till allt du behöver av service som Björknäs C och Nacka Forum och kommunikationer. Här finns tät busskommunikation som också kommer utökas med nya linjedragningar som tar dig in till city på en dryg kvart. På sikt planeras även SL-båtar (Sjövägen) att trafikera Tollare som då kommer ta dig hela vägen in till Nybrokajen.

Johannes Petri skola och förskola samt förskolan Lilla Tollare finns redan på plats och ytterligare en planeras att byggas i Grindstugeparken. Nackas rika föreningsliv omfattar allt från fotboll, basket och handboll till segling, gymnastik och ridning.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Stadgar.pdf Årsredovisning 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.54%.

Församling

Boo.

Storlek

Boarea 81 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

B1003

Våning / hiss

Bottenvåning/1 tr
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Tollare Torg
Organisationsnummer: 769628-4541
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: B1003
Antal lägenheter: 82
Antal lokaler: 4

Brf Tollare Torg är en äkta bostadsrättsförening där föreningen äger marken. I föreningen finns 82 lägenheter varav samtliga upplåtes med bostadsrätt. Det finns även 4 hyresrättslokaler Föreningen köpte fastigheten 2015 och inflyttning skedde 2016. Föreningen har ej beslutat om några kommande avgiftsförändringar (uppgifter hämtade 2018-02-12). Läs mer om föreningen på www.fastumdirekt.se/tollaretorg.

Föreningen har en innergård med en liten lekplats och utemöbler. Ett centralt abonnemang för el är tecknat av bostadsrättsföreningen med undermätare till respektive lägenhet. Avgiften för elförbrukningen debiteras i efterhand och läggs till på avin för månadsavgiften.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energiförbrukning: 68 /per kvm (atemp) och år

TV

Kabel-tv via ComHem. Föreningen är ansluten till bredband (fiber), ip-telefoni och ip-TV via Q-Market där man själv väljer leverantör. Grundutbud tv ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 801 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och grundutbud tv.

Driftskostnad

688 SEK varav:
Försäkring: 188 SEK
Elektricitet: 400 SEK
Övrigt: 100 SEK
Övrigt posten avser varmvattenförbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.13457 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Då huset byggdes 2015-2016 är inga renoveringar utförda eller planerade.

Bilplats

Tillhörande föreningen finns 71 garageplatser som kan hyras till en kostnad om ca 1 000 kr/månad. Det finns även några MC-platser som kan hyras till en kostnad om ca 350 kr/månad.
Det finns ingen ledig plats i dagsläget men ej heller någon kö. I övrigt finns några gästparkeringar samt några bilplatser i området (vid Tollares Folkhögskola nedanför backen) för vilka gäller timparkering i dagsläget.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 6 kvm. Föreningen har flera barnvagns- och rullstolsrum samt många cykelförråd, både inomhus och utomhus. Det finns även ett miljöhus för källsortering.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy