Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hedenströms väg 20, Tollare, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
81 kvm
Avgift
3 801 SEK / mån
Rum
3 rum

Välplanerad mini 4:a med uteplats och balkong

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen hem till denna charmiga lägenhet som bjuder på både högt belägen balkong om ca 7 kvm och stor uteplats om ca 15 kvm. Här möts du av en välplanerad bostad med genomgående parkettgolv och målade väggar. Det trevliga gavelläget ger ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Här njuter du av stora sociala ytor i öppen planlösning med smakfullt kök från Marbodal med platsbyggd köksö, rymlig matplats och utgång till den mysiga balkongen med förmiddagssol.

De två sovrummen är väl tilltagna vilket ger möjlighet att välja vilket rum dubbelsängen ska stå. Intill sovrummen finns två rymliga klädkammare med mindre fönster vilket skapar möjligheter att nyttja dessa som extra rum t.ex. datorrum. Vill man skapa ett stort sovrum är det möjligt att ta ner väggen mellan klädkamrarna. Det gör helt enkelt att lägenheten med enkla medel kan nyttjas som en mindre fyra. Från lägenhetens största sovrum finns utgången till bostadens uteplats om hela 15 kvm. Uteplatsen ligger sydväst med eftermiddagssol och är inramad med staket och planteringslådor.

Sobert och stilfullt badrum med kakelsättning i grått och vitt. Golvvärme, god förvaring, dusch med vikbara dörrar och tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk.

I föreningen finns en mysig innergård med liten lekplats och det centrala läget i Tollare ger er närhet till såväl centrum med närlivs som kommunikationer, nybyggd lekplats och framtida strandpromenad med bistro och gelateria.

Bättre än såhär blir det inte för dig som vill slippa välja - här bor du 30 meter över vattnet (Lännerstasundet) och med tallskog runt husknuten, samtidigt som Slussen är beläget med goda kommunikationer endast dryga 20 minuter bort. Den planerade strandpromenaden kommer i framtiden ansluta till en småbåtshamn och på en nyanlagd flytbro kan man då fortsätta ut till den lilla ön Mårtens Holme för bad och lek. Redan i vår öppnar hamnen upp både en glassbar (Kennys gelateria) och en bistro i regi av The Old Smokehouse. Här bor du mitt i Lännerstas villaidyll i ett modernt område med fantastiska framtidsutsikter.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy