Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kungsholmsgatan 50, 4tr, Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
43 kvm
Avgift
1 880 SEK / mån
Rum
1 rum

sekelskifte - balkong - låg avgift

Mycket väldisponerad sekelskifteslägenhet i vacker fastighet. Lägenheten är genomgående med fint ljusinsläpp från vardagsrummets två höga fönster i söder och balkongdörrar i köket mot norr. Originaldetaljer såsom vackra speglade fönsternischer, höga golvsocklar och fina trägolv. Generös takhöjd om ca 3 meter. Praktisk sovalkov med plats för dubbelsäng som ger lägenheten funktionen av en 2:a. Köket är rymligt och har utgång till den fantastiska balkongen, högst upp med himlen som tak och utsikt över den mysiga innergården. Ljust och luftigt vardagsrum med plats för både matbord och soffa.

Brf Järnvägsmannen är en ytterst välskött förening med garage, bastu, källsorteringsrum och en fantastisk tvättstuga. Föreningen har en fin innergård med vackra planteringar och flertalet grill- och sittplatser. I den låga avgiften är värme, vatten, Kabel-TV och Bredband inkluderat.

På bästa läge på nedre delen av Kungsholmen intill Rådhusparken. Med både Kungsholms torg och Fridhemsplan precis runt knuten finns allt man kan tänkas behöva i service, Kungsholmens bästa och billigaste matbutiker samt Västermalmsgallerian och Åhléns. Stor variation av trevliga fik och restauranger i närområdet. Kort gångavstånd till Centralstationen samt Kungsgatan. Flertalet gym samt Kronobergsparken och vackra promenadstråk nås med någon minuts promenad. Runt om Kungsholmen finns ca 1 mil vackra löparspår längs grönskande Rålambshovsparken samt strandpromenaden i Hornsberg och vackra Norr Mälarstrand. Kommunikationerna är oslagbara med en mängd bussar samt tunnelbanans blå och gröna linje ett par minuter bort.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy