Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK / utgångspris
Adress
Banslättsvägen 11G, Tullinge Centrum, Tullinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
65.5 kvm
Avgift
5 707 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Häftig etagelägenhet nära centrum

Välkomna till denna trivsamma etagelägenhet om totalt ca 66 kvm. Här erbjuds stora sociala ytor i entreplan, med stort vardagsrum och kök med mycket ljus och härlig takhöjd. Dessutom finns ett rymligt loft, med plats för dubbelsäng och arbetshörna för den som önskar. Loften går att dela av med väggar för den som önskar skapa flera sovrum. Bra för med förvaring i förråd såväl i som i källaren. Helkaklat badrum med möjlighet till tvättmaskin om så önskas.

Välskött HSB-förening med koll på läget, där det finns såväl tvättstuga som källarförråd. Lägenheten ligger ett stenkast från närmsta busshållplats, och för den som vill åka pendeltåg ligger närmsta station ca 5 minuters promenad bort i Tullinge Centrum. Där finns även ett gott utbud av butiker, restauranger och service. För den som önskar ett större utbud finns det mer i Tumba, Flemingsberg, Huddinge och ca 15 min bort, Kungens Kurva.

Välkommen hem!

Beskrivning

HALL
Innanför dörren möts man av en trevlig hall med praktisk förvaring direkt till höger om dörren i två garderober med mellansittande hatthylla. Väggar i ljusgrå ton och på golvet ligger en parkett.

KLÄDKAMMARE
Direkt till vänster finns också en rejäl klädkammare med hyllinredning, perfekt förvaring för skrymmande kläder och skor.

DUSCHUM
Lägenhetens fräscha badrum är helkaklat med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Välutrustat med wc-stol, handfat, badrumsskåp, duschkabin med vikbara glasdörrar , handdukstork samt tvättmaskin.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet ligger i öppen anslutning med kök och rymmer såväl soffgrupp som en ordentlig matplats. En härlig takhöjd ger rummet ytterligare känsla av rymd. Väggarna är tapetserade i en ljusgrå där den bortre bryter av med en snygg, mönstrad fondtapet längs ena väggen. Golvet utgörs av en snygg parkett. Här ryms med lätthet ett längre bord för när man vill bjuda in gäster. Här finns även utgång till lägenhetens balkong samt trapp upp till loftdelen.

KÖK
Lägenhetens kök är strategiskt placerat i ena hörnet där det ligger ett praktiskt klinkergolv i själva köksdelen. Kökets luckor går i en vit ton med en bänkskiva i laminat, på väggarna sitter ett vitt kakel och här finns även ett rektangulärt fönster som ger gott arbetsljus. Köket är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys i side-by-side utförande. Mot matplatsen finns en bra arbetsbänk/serveringsbänk med skiva i massivt trä och med praktiska lådor.

LOFT
Upp för trappen når man loftdelen som fungerar som lägenhetens sovrum. Här ligger parkett på golvet och väggarna går i ljus ton och bryts av utav en fondtapet mot den bortre väggen. Plats för stor säng och övrig möblering efter önskemål. I ena änden står en två stora dubbelgarderober med spegeldörrar, men här kan man även skapa en arbetshörna eller ytterligare ett sovrum, då loftdelen går att dela av i två delar om så önskas.

Övrigt

Lägenheten är registrerad som 1 rum och kök enligt mäklarbilden, men disponseras som en 2 rum och kök.

Bostadsrätttsföreningen är medlemmar i HSB Södertörn. Varje enskild medlem behöver därför vara medlem i HSB Södertörn. Detta medger en årskostnad på 300 kr/mån, samt den depositionsavgift på 500 kr. För mer info, se www.hsb.se/sodertorn

Med endast ett par minuters gångavstånd, finns Tullinge centrum med pendeltåg som avgår mot såväl Stockholm C (21min) som Södertälje C (21min). Med bil tar resan till Stockholm 20-25 minuter.

Tullinge centrum har bland annat medborgarkontor, bank, apotek, vårdcentral, folktandvård, bibliotek och restauranger. Dessutom livsmedel, blommor, frisör, skomakeri/kem med mera.

För intresserade barnfamiljer så finns det flertalet skolor och dagis i närheten.

Det finns elva kommunala förskolor Tullinge. I närområdet finns:
- Rodret - Plåtslagarvägen 7

Tullinges skolor heter:
- Tullingebergskolan (F-5)
- Banslättskolan (F-5)
- Eklidskolan (F-5)
- Parkhemskolan (F-5)
- Trädgårdsstadsskolan (F-9)
- Falkbergsskolan (6-9).

Fritidsgårdarna är Parkhemsgården och Tullinge fritidsgård.

För de som är intresserade av olika fritidssysselsättningar finns det mycket att välja mellan. Till exempel: idrottsplats, fotbollsplan, golfbana, konstfrusen ishall, motionsspår, squash, boule, Stendalsbadet, kanotklubben, sjöscouter, närhet till Mälaren och naturligtvis Lida friluftsområde.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar - Brf Norrhagen.pdf BRF Årsredovisning Norrhagen 2017.pdf BRF Energideklaration brf Norrhagen.pdf BRF Årsredovisning Norrhagen 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Norrhagen 1, Botkyrka kommun, Skattesats 33.41%.

Församling

Botkyrka.

Storlek

Boarea 65.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

25

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2005
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk ventilation

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Norrhagen
Organisationsnummer: 769606-8159
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 25
Antal lägenheter: 26
Antal lokaler: 0

Föreningen äger fastigheten Norrhagen 1, där man upplåter 26 st lägenheter med bostadsrätt.

Parkering: Föreningen har totalt 14 parkeringsplatser. Uthyrning sker via HSB, f.n. kö.

TV och bredband: Föreningens hus är anslutna till ComHem för både kabel-tv och bredband. För bredband går det även att teckna avtal med Bredbandsbolaget.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har en gemensam tvättstuga, källarförråd samt barnvagn-, cykel- och rullstollsförråd.

Föreningens ekonomi

Föreningen planerar inte någon förändring av avgiften (avstämt med föreningen 24/10 2018)

Föreningens renoveringar

2018 - Tilläggsisolering av fasad
Framtida underhåll av trappor och balkonger.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energiförbrukning: 65 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2019-03-04

TV

Kabel-tv via ComHem.

Internet

Bredband via ComHem eller Bredbandsbolaget.

Månadsavgift

Avgift: 5 707 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, bostadsrättillägg, förråd , grundutbud på kabel-tv, samt årsavgift till för HSB-medlemskap.

Driftskostnad

600 SEK varav:
Uppvärmning: 400 SEK
Försäkring: 200 SEK
Observera att driftkostnaden är individuell och kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.47487 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Möblerbar balkong med härligt, insynskyddat och solsäkert läge.

Bilplats

Föreningen har totalt 14 parkeringsplatser. Uthyrning sker via HSB, f.n. kö.

Övriga utrymmen

Gemensam tvättstuga och källarförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy