Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Sikvägen 41, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
81 kvm
Avgift
4 949 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fint renoverad 3:a med solig balkong och optimal planlösning.

Välkommen till denna mycket välplanerade 3:a som går att göra om till en rymlig 4:a!

Lägenheten har fint helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte 2013, samt ett modernt och fint renoverat kök. Lägenhetens båda sovrum är stora och rymliga och passar både stora och små. Tack vare den stora ytan för matgrupp i kök går det att bygga till ett rymligt extra sovrum. Generöst vardagsrum med plats för stor soffgrupp, skrivbord eller annan möblering. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen med gott om plats för cafégrupp eller mindre matbord. Perfekt när man vill njuta av solens strålar som når balkongen både dag och kväll tack vare det härliga läget i sydväst.

Området erbjuder fina promenadstråk, lummiga innergårdar, fotbollsplan, Stimmets förskola och mycket goda kommunikationer från Tyresö C. Här färdas du enkelt med goda förbindelser mot hela Tyresö kommun, Handen, Nacka, Gullmarsplan samt direktbussar mot Stockholm C. Ta med dina klubbor till den närliggande 18-hålsbanan på Tyresö Golfklubb, spela squash, tennis och andra racketsporter i den närliggande rackethallen, eller varför inte besöka simhallen Tyresö Aquarena.

I omnejd finns trevliga Alby Naturreservat samt flera idrottsanläggningar såväl som närheten till centrum och skärgård. Ett perfekt läge för barnfamiljen! För föreningens seniorer ges även möjligheten att gå med i pensionärsföreningen Fiskarna som tillhandahåller flertalet aktiviteter så som kräftskivor, grillkvällar och bouleturneringar.

Vill du bo bekvämt med fenomenal kommunikation, god service och i en trygg etablerad förening? Välkommen hem, här går det bra att flytta in direkt!

Beskrivning

HALL & KLÄDKAMMARE
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder samt ytor att möblera. Lägst in i hallen finns en rymlig klädkammare där det enkelt får plats både hyllsystem och garderober. Ekparkett och vitmålade väggar i hallen.

BADRUM
Helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte 2012. Här finns dusch med glasväggar, handfat, handdukstork samt wc och tvättmaskin. Vitt kakel och mörk klinker med värmegolv (el)

KÖK
Fint renoverat kök med mycket god förvaring. Vita luckor och rostfria handtag. Vintrinskåp, kaklad grå mosaik, diskbänk och köksbänk. Här finns spishäll, ugn och separat kyl och frys i god storlek. Inbyggd mikrovågsugn. Sannerligen ett kök för hemmakocken att trivas i och som tillåter inspirerande matlagning. Intill köket finns plats för stor matgrupp som rymmer hela familjen och dess gäster. Med denna yta går det att skapa ett tredje sovrum för den stora familjen. Se exempelbilderna. Laminatgolv och vitmålad vägg och tapet vid matplats.

SOVRUM 1-2
Två generösa sovrum med plats för stor dubbelsäng, nattduksbord och skänkar eller garderober. Båda sovrummen har ett högt fritt läge med trevlig utsikt och helt utan insyn. Laminatgolv och väggar målade i ljusgrått och vitt.

VARDAGSRUM
Generöst vardagsrum med plats för stor soffgrupp och matgrupp eller exempelvis skrivbord. Här finns även utgång till den mycket trevliga balkongen. Ekparkett och tapet.

BALKONG
Rymlig, solkysst balkong tack vare det s/v läget. Här kan du njuta av solens strålar både dag och kväll. På balkongen ryms både krukor och cafégrupp eller matbord. Balkongen går bra att glasa in.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Gäddan BRF.pdf Årsredovisning 2017 Energideklaration.pdf BRF Stadgar Gäddan 2018.pdf BRF Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 33.09%.

Församling

Tyresö.

Storlek

Boarea 81 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 3-4 sovrum.

Lägenhetsnummer

104

Våning / hiss

Våning 4 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1961-1963
Byggnadstyp: Flerfamiljshus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Gäddan HSB
Organisationsnummer: 769604-8383
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 104
Antal lägenheter: 419
Antal lokaler: 0

Föreningen förfogar över 3 st sammanbyggda och 5 st fristående hus (7-8 våningar). Inom fastigheterna finns även lokaler med en total yta av 253 m²
Föreningen registrerades 1999-09-24 och består av fastigheterna S:1,2,3,4,7,8,9,10 och 11 i Tyresö kommun. Den totala markarealen i samfälligheten uppgår till 45.415 m².
Föreningen består av sammanlagt 419 lägenheter där 67 st är hyresrätter (2018-12-31).

Lägenhetsfördelning:
90 st 2 rok, 293 st 3 rok och resterade bostadsrätter är 4 och 5 rok.
Enhetsmätning av el sker och förbrukning stäms av kvartalsvis i efterskott.
Föreningen debiterar kostnaden för varmvattenförbrukning till respektive Br-innehavare.

Parkering: Vill du hyra p-plats eller garage hör av dig till HSB, lägenhetsadministration telefon 08-785 33 69.

TV och bredband: Gruppavtal via Com Hem där bredband och kabel-tv ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen: Samlingslokal, gästlägenhet, cykelförråd, källarförråd samt bastu.
Två tvättstugor finns i uppgångarna 29 och 61. Båda tvättstugorna är renoverade och till dom fordras kodlåsbricka, som kvitteras ut på föreningens expedition.

Föreningens ekonomi

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5 % av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Föreningens renoveringar

Utförda renoveringar:
2005 Nya miljöhus samt nya fönster och balkongdörrar i 3-glas har installerats. Tak och hissar har renoverats av föreningen. Man har även renoverat tvättstugorna som finns. Brandsyn har genomförts, trapphusrenovering i alla trapphus har gjorts och garageportar har byts ut.
2011-2013 Stambyte genomfördes.
2014 Anlades nya parkeringsytor samt nya lekplatser.
2015 infördes enhetsmätning av el samt förbrukning av varmvatten (IMD).
2017-2018 Balkongsidor har renoverats under.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 115 kWh/kvm och år

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Ingår i avgiften.

Internet

Bredband. ComHem och Bredbandsbolaget. Ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 949 SEK / mån
Ingår: Värme, kallvatten samt kabel-tv & bredband. Föreningen tillämpar enhetsmätning av el och tillämpar även individuell mätning och fakturering för uppvärmning av kallvatten

Driftskostnad

750 SEK varav:
VA: 250 SEK
Elektricitet: 500 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.29228 %
Andel av årsavgiften: 0.29398 %
Betalas av: Säljare

Uteplats

Balkong i trevligt sydväst-läge. Godkänd för inglasning.

Bilplats

64 garageplatser. Går att hyra för 450-500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
35 parkeringsplatser med el. Går att hyra för 250 kr/mån.
207 parkeringsplatser utan el. Går att hyra för 150 kr/mån.
Till parkeringsplatserna är det separat kö.

Övriga utrymmen

Det finns bastu, cykelförråd, källarförråd, samlingslokal, gästlägenhet och tvättstugor i föreningen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy