Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Solstickegatan 13, Bäckalyckan, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
68 kvm
Avgift
4 493 SEK / mån
Rum
2 rum

Bekvämt och smidigt på Bäckalyckan!

Varmt välkomna till denna rymliga lägenhet belägen i trygga och omtyckta HSB Brf Svavelstickan!

På Solstickegatan 13 finner ni denna pärla om 68 kvm fördelat på två rok belägen på husets bottenvåning. I föreningen finns flertalet bekvämligheter som leder till ett bekymmersfritt och trivsamt liv eller vad sägs om: biltvätt i föreningen, övernattningslägenhet, innergård med grillplatser, lekplats, festlokal och dubbla förråd varav ett med kylaggregat perfekt för mat och dryck. Lägenhetens stora sociala ytor, genomtänkt planlösning och ett fantastiskt ljusinsläpp gör att lägenheten känns större än sina angivna kvadratmeter. Det stora uterummet med tillhörande veranda gör att denna del går att nyttja såväl under soliga som regniga vår- sommar- och höstkvällar. Kort och gott en lägenhet som passar de allra flesta!

I HSB Brf Svavelstickan bor man bekvämt i en stabil förening med god ekonomi. Förutom alla tidigare nämnda gemensamhetsutrymmen så ingår såväl bredband samt ett grundutbud av tv-kanaler i avgiften så något separat avtal behöver inte tecknas. Föreningens anställda vaktmästare gör även att den lummiga omgivningen efterhålls och andra problem löses i en handvändning.

På Bäckalyckan bor man lugnt och bekvämt med förskolor, högskolan, skolor och kommunikationer bara ett stenkast bort. Vill man istället ut i naturen så erbjuder Stadsparken fina promenadstråk precis i närheten. Alldeles i närheten ligger även Coop Konsum med bra öppettider och ett stort och fräscht utbud. Vill man istället nyttja stadens torghandling så finner man Västra Torget via en kortare promenad bort. Kort och gott så bor man med det bästa av två världar, lugnet som Bäckalyckan har att erbjuda men med närheten av Jönköpings Centrum.

När man besöker denna bostad är uttrycket "easy-living" det första man tänker på, ett bekymmersfritt boende i en välplanerad lägenhet med närhet till det mesta man kan önska. Kort och gott en lägenhet och ett område som måste upplevas på plats!

Varmt välkomna Hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy