Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK
Adress
Rambogatan 317, Smedby, Rambodal, Norrköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
84.5 kvm
Avgift
5 594 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Fin och rymlig 3,5-rummare med balkong - Rambodal

Välkommen till denna fina och nyrenoverade 3,5 rok om 84,5 kvm med ett lugnt och trevligt läge på tredje våningen med hiss. Lägenheten är smakfullt renoverad med nytt helkaklat duschrum med klinkergolv, nya ytskikt genomgående samt ett fräscht och rymligt kök med matplats. Stor balkong med härlig utsikt över området. Mycket trivsam och praktisk planlösning som ger en ljus och luftig känsla. Bostaden erbjuder även väldisponerade ytor och bra förvaringsmöjligheter med stor klädkammare och flertalet garderober. Belägen i poulära Rambodal med närhet till mataffär och bra kommunikationer. Stabil bostadsrättsförening där bredband ingår i avgiften. Här är det bara att flytta in. Välkommen hem!

Beskrivning

Hall med klinkergolv och målade väggar.
Klädkammare med laminatgolv, målade väggar och fem garderober.
Kök med parkettgolv och målade samt tapetserade väggar. Utrustat med induktionshäll, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys.
Vardagsrum med parkettgolv, målade väggar och utgång till balkong.
Sovrum med parkettgolv och målade väggar.
Sovrum med laminatgolv och målade väggar.
Duschrum med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns duschhörna, wc, tvättställ och handdukstork. Förberett för tvättmaskin och torktumlare.
Gästtoalett med klinkergolv och målade väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning.pdf Stadgar.pdf Energideklaration.pdf BRF Årsredovisning Riksbyggen Norrköpingshus 32 2018.pdf BRF Stadgar Riksbyggen Norrköpingshus 32.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Myskbocken 2, Norrköping kommun.

Storlek

Boarea 84.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3,5 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

27

Våning / hiss

Våning 3 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1989

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggen Norrköpingshus 32
Organisationsnummer: 716402-6242
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 27
Antal lägenheter: 129
Antal lokaler: 0
Föreningen består av 129 bostadsrätter fördelat på 4 flerfamiljshus och 47 radhus. Föreningens adressen är Rambogatan 271-371.

Hemförsäkring beskostas av bostadsrättsinnehavaren medan bostadsrättstillägget bekostas kollektivt av föreningen.

Samlingslokal finns att hyra för medlemmar för 100:- och för icke medlemmar kostar det 1.000:- Den är utrustad med porslin, bord och stolar för 50 personer. Det finns även ljud och bildanläggning och kök.

Gym finns i föreningen med mer information på hemsidan angående kostnad och öppettider.

Det finns även bastu, grovtvättstuga, snickarbodar och solarium.

För mer information besök föreningens hemsida. www.brf32.com

TV och bredband: TV och Bredband från Telenor

Föreningens renoveringar

En obligatorisk ventilationskontroll har genomförts. Styrelsen har omförhandlat förvaltningsavtalet med Riksbyggen samt Handelsbanken om terminssäkring av lån som förfaller under hösten.

Framtida underhållsbehov:
Renovering av undercentralen planerad samt den datoriserade driftövervakningen och hissarna i punkthusen. Punkthusens ventilationsfläktar kommer att bytas ut. I föreningens lägenheter kommer injustering av handdukstorkar samt kontroll av blandare/armaturer att genomföras.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiförbrukning: 126 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2019-02-18
Energiprestanda primärenergital: 135 /kWh per kvm och år

TV

Kabel-TV via Com Hem, grundutbud ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband via Telenor, 100/100 ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 5 594 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, telefoni och bredband 100/100.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.68640 %
Andel av årsavgiften: 0.68865 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Rymlig balkong.

Bilplats

Föreningen har garageplatser (265 kr/mån) och parkeringsplatser (140 kr/mån). Till dessa är det separat kö. Fri parkering på Rambogatan.

Övriga utrymmen

Det finns samlingslokal, tvättstuga, grovtvättstuga, gym, bastu och förråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy