Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Korstavägen 2C, Korsta, Sundsvall
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
67 kvm
Avgift
5 005 SEK / mån
Rum
2 rum

Fantastisk tvåa med Korstas bästa utsikt och renoverat badrum med tillval för 35 000Kr!

I populära Korsta finner ni denna välplanerade lägenhet om två rum och kök med balkong i fritt läge!

Otroligt ljus lägenhet med ett hemtrevligt kök som erbjuder matplats invid fönster för upp till sex personer samt bra förvaring och arbetsytor för riktigt god matlagning. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat vilket bjuder in till mysiga hemmakvällar eller festligare tillställningar. Slå er till ro kan ni göra i bostadens väl tilltagna sovrum. Bostaden erbjuder även ett rejält badrum som renoverades med tillval för 35 000Kr i samband med stambytet som ägde rum 2018. Helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme samt en rymlig duschhörna, allt för att ni ska trivas! Bra förvaring finns i djupa garderober med skjutdörrar i sovrummet. Till bostaden hör det till ett källarförråd om cirka 3-4kvm.

Här bor du i den välskötta föreningen HSB BRF Sliparen i Sundsvall som innefattar 120 bostadsrätter och 12 hyresrätter fördelat på en fastighet. Föreningen har en god ekonomi och sköter sin fastighet med bästa omsorg. Löpande renoveringar har skett av fastigheten och de följer idag en 30-årig underhållsplan. I föreningen finns bastu, hobbylokal, gym, övernattningslägenhet och tvättstugor att nyttja. Den ekonomiska förvaltningen sker av HSB.

Bostaden är härligt belägen i närhet till trevliga grönområden och flerbostadshus. Här bor du med härlig bekvämlighet och närhet till allt. Endast 1,5km från bostaden når du Skönsbergs centrum, här finns, restauranger, bank, apotek, matbutik, bingo, pizzerior, spelbutik m.fl. 5 minuter promenad från bostaden finner du även förskolorna Drakstadens & Korstas förskola.

Kommunikationen är optimal i området då du endast 200 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 1 som tar dig endast på 15 minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Bergsåker och Alnö. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy