Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bredablick 31, Glumslöv, Glumslöv
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
117 kvm
Avgift
7 259 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Friliggande bostadsrättshus med storslagna vyer!

Välkommen till detta friliggande bostadsrättshus med storslagna vyer i mysiga Glumslöv. Bostaden är ett av få friliggande hus i föreningen HSB Brf Runstenen och här finns dessutom en balkong i härliga väster som bjuder utsikt över sundet. Bostaden i 1,5 plan med en insynsskyddad och lummig tomt fördelar sig på ett vardagsrum med utgång till trädgården i såväl söder som norr, ett kök i vinkel med renoverade och stilrena luckor. Intill köket finns ett grovkök som gör det enkelt att sköta tvätten. På entréplan finns dessutom ett sovrum samt ett badrum med dusch. På övre plan har man två sovrum, ett med utgång till balkongen och ett med god förvaring i form av ett generöst garderobsparti. På övre plan finns dessutom ett badrum med badkar. Detta är ett hem att trivas i med närhet till såväl skola, idrottsplats, hav och natur samt kommunikation. Välkommen på visning!

Beskrivning

Man välkomnas av en hall med klinkers, möjlighet till avhängning i form av en hatthylla samt extra förvaring under trappen.

Intill hallen finns bostadens första badrum. Det är utrustat med dusch, wc-stol, tvättställ samt spegel ovan. På golvet är det plastmatta och väggarna är klädda med klinkers.

Intill badrummet finns ett sovrum med utsikt över den härliga trädgården i söder.

Vidare in i bostaden så möts man av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här är generösa fönsterpartier och här finns även två terrassdörrar med utgång till trädgården i såväl söder som norr. På golvet är det parkett och väggarna är tapetserade. I vardagsrumsdelen finns en luft-luftvärmepump (2010) installerad som både kan kyla och värma.

Intill matplatsen finns bostadens kök. Det är stilrent med nylackerade luckor i grått utförande. Mellan överskåpen och bänkskivan sitter vitt klassiskt falsat kakel. Bänkskivan är av laminat. Köket är utrustat med integrerad ugn, micro, spishäll, fläkt, hel kyl och frys samt diskmaskin (2017). Golvet är beklätt med en schackrutig plastmatta och i köket har man utsikt över trädgården.

Intill köket finns tvättrummet. Det nås praktiskt även utifrån och är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, tvättställ samt ett skåp.

Trappan tar oss upp till övre plan där vi möts av ett allrum med en kupa för extra rymd. På golvet är det parkett och väggarna är tapetserade. Vänster om oss finns ett sovrum som även det har en kupa men inte minst en härlig balkong i väster. Här njuter man av eftermiddagssolen och utsikten över sundet och fälten.

Mellan de två sovrummen på övre plan finns ännu ett badrum. Det är utrustat med badkar, tvättställ med underskåp samt spegel ovan och en wc-stol.

Det största sovrummet är utrustats med ett generöst garderobsparti med skjutdörrar, väggarna är tapetserade och på golvet är det parkett.

Detta är ett av få hus som är friliggande i föreningen och här finns dessutom en balkong som förgyller ditt boende lite extra. Den härliga tomten fördelar sig på grönytor samt stenlagda partier. uteplatsen i söder kan med enkelhet täckas över med en markis vid extra varma dagar och på denna sidan av tomten har man även en porlande damm för extra trevnad. Huset omringas av en tät och insynsskyddande häck som gör att detta boende känns extra privat.

Glumslöv ligger nära det vackra naturområdet Glumslövs backars högsta punkt, 100 meter över havet. Härifrån kan man vandra längs med havet från Glumslövs backar till Ålabodarna. Med utsikt över Ven och fantastisk natur är detta en svårslagen långpromenad. För den golfintresserade finns här både en 18-hålsbana och en 9-hålsslinga. I Glumslöv ligger också förskola, F?9-skola och affär.

Västkustbanans Pågatåg stannar i Glumslöv, vilket gör pendlingen till både norr och söder smidig. Man tar sig till Helsingborg på mindre än en kvart och till Landskrona station på 5 minuter. Med egen båt kan man vara i Danmark på 15 minuter.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Valkyrian 1, Landskrona kommun, Skattesats 32.7%.

Församling

Kvistofta, del.

Storlek

Boarea 117 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

9

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1994
Byggnadstyp: Friliggande bostadsrättshus
Ventilation: FTX

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luft-luft värmepump samt elvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Runstenen
Organisationsnummer: 716439-3840
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 9
Antal lägenheter: 50
Antal lokaler: 0

HSB Brf Runstenen är en bostadsrättsförening som bildades 1993. Föreningen består av 50 lägenheter samt 45 garage. Föreningen förvaltar fastigheten Valkyrian 1 och finns på adresserna Bredblick 2-52.

Parkering: Garageplats ingår i månadsavgiften. Gästplatser finns i nära anslutning till bostäderna.

TV och bredband: ComHem. Basutbudet för kabel-tv ingår i månadsavgiften.

Föreningens renoveringar

Inga större renoveringar är planerade med undantag för målning av panel samt underhållsarbete av lägenheternas ventilationssystem.

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2009-01-21
Energiprestanda primärenergital: 99 /kWh per kvm och år

TV

Comhem

Internet

Comhem

Månadsavgift

Avgift: 7 259 SEK / mån
I avgiften ingår vatten, kabel-tv, förråd samt garage.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.54302 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Garageplats ingår i månadsavgiften. Gästplatser finns i nära anslutning till bostäderna.

Närområde

Allmänt om området: Glumslöv ligger nära det vackra naturområdet Glumslövs backars högsta punkt, 100 meter över havet. Härifrån kan man vandra längs med havet från Glumslövs backar till Ålabodarna. Med utsikt över Ven och fantastisk natur är detta en svårslagen långpromenad. För den golfintresserade finns här både en 18-hålsbana och en 9-hålsslinga. I Glumslöv ligger också förskola, F?9-skola och affär.

Västkustbanans Pågatåg stannar i Glumslöv, vilket gör pendlingen till både norr och söder smidig. Man tar sig till Helsingborg på mindre än en kvart och till Landskrona station på 5 minuter. Med egen båt kan man vara i Danmark på 15 minuter.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy