Visningar

mån 22 apr 17:30 - 18:00
VÄLKOMMEN!
tis 23 apr 17:30 - 18:00
VÄLKOMMEN!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK
Adress
Vistvägen 1, Trångsund
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
32 kvm
Avgift
1 917 SEK / mån
Rum
1 rum

PERFEKT BILLIGT BOENDE MED RENOVERINGSBEHOV

RENOVERINGSBEHOV
Mycket hög potential på denna välplanerade etta med perfekt läge mitt i villaidyllen, närhet till sjön Drevviken med bad och båtliv. Utanför fastigheten finns busshållplats där bussar till bl.a. Farsta och Trångsund trafikerar. Tycker man om att cykla finns cykelvägar in till city.

Beskrivning

Hall med användningsmöjligheter och fyra garderober, en av garderoberna är inredd till städskåp.
Kök med plats för litet bord för 2-3 personer. Spis, fläkt, kyl/frys och fönster ut mot entrén. Utanför entrén kan man sitta och njuta av solen i syd/väst.
Lättmöblerat rum med plats för både säng och soffa. Fönster och franskbalkong med högt läge, då fastigheten ligger i souterräng, utsikt mot grönområde.
Badrum med vita helkaklade väggar och plastmatta på golv. WC, handfat, badkar och förberett för tvättmaskin.

Övrigt

TRÅNGSUND
Trångsund är ett lugnt och trevligt område beläget mellan sjöarna Magelungen och Drevviken. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

CENTRUM
I Trångsund centrum finns ett torg med olika butiker, restauranger, bank, vårdcentral mm. Från centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och resan till Södra station tar ca 16 minuter och till T-centralen ca 18 minuter. Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil tar resan ca 13 min till T-centralen (ej rusningstid) och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt Länna affärsområde.

FRITID
I Trångsund finns gott om fritidsaktiviteter för både stora och små.
Stortorps Hockeyhall med hockeyrink både ute och inne, simhall i Skogås samt flera bra föreningar för innebandy, basket, dans, handboll, badminton och fotboll. Mellan Trångsund och Farsta finns Ågesta Friluftsområde med skid- och löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hål, brukshundsklubb och natursköna strövområden.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Huddinge Brf Banjon.pdf Ekonomisk plan Brf Banjon 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun.

Storlek

Boarea 32 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

76

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1972

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Banjon
Organisationsnummer: 769634-9799
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 76
Antal lägenheter: 82
Antal lokaler: 1
Brf Banjon bildades 2017-07-04 och består av adresserna Bridgevägen 10-12 samt Vistvägen 1.

Parkering: 20 p-platser 237 kr/månad. Ej kö.
7 besöksplatser
26 garage 409 kr/månad. Ej kö.

TV och bredband: Fiber

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga med 4 st tvättmaskiner, 2 st torktumlare, 2 st torkskåp samt 2 st Mangel.

Föreningens renoveringar

Föreningen kommer under de närmsta åren att se över avloppstammar, fasad, ventilation och utbyte av radiatorer samt delar av värmesystemet - Pengar är avsatta i den ekonomiska planen till eventuella renoveringar.

TV

Kabel-tv ingår för tillfället i avgiften, det är ett grundutbud av kanaler som finns tillgängliga via antennuttaget.

Internet

Fiber är indraget till alla lägenheter. För tillfället är det Telenor som levererar fiber till fastigheten och varje bostadsrättsinnehavare tecknar ett eget bredbandsabonnemang.

Månadsavgift

Avgift: 1 917 SEK / mån

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.85699 %
Andel av årsavgiften: 1.28462 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1162 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Fransk balkong

Bilplats

20 p-platser 237 kr/månad. Ej kö.
7 besöksplatser
26 garage 409 kr/månad. Ej kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy