Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Atterbomsvägen 28, 5tr, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
35 kvm
Avgift
2 038 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus och optimal 2:a högt belägen med stor balkong och fantastisk sjöutsikt!

Mycket ljus och optimal mini 2:a om ca 35 kvm högst upp i fastigheten med fantastisk utsikt över staden och Mälarens glittrande vatten. Yteffektiv planlösning med bra kök, rymligt sovrum med plats för stor säng samt ljust och luftigt vardagsrum. Modernt renoverat badrum. Genomgående smakfulla ytskikt med fantastiskt golv. Välskött och stabil förening med låg belåning och gemensam takterrass. Ytterst goda parkeringsmöjligheter utanför porten.

Fastigheten har ett attraktivt läge med närhet till Fredhälls populära klippbad, omtyckta Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet. Nere vid Hornsberg och Lindhagen finns ett rikt utbud av restauranger och butiker. Även pulsen vid Fridhemsplan och trendiga Hornstull ligger nära. Här bor du i lummig omgivning samtidigt som du har tillgång till mycket bra kommunikationer. I omedelbar närhet finns 1:ans buss som tar dig till City och Stureplan samt kort gångavstånd till 4:ans buss mot Fridhemsplan/Östra Station eller Gullmarsplan. Tunnelbanans gröna linje finns endast ca 5-10 min från porten. Smidigt även för den bilburna då det ofta finns parkeringsplats utanför fastigheten. I området finner du bra närservice som mataffär, banker, systembolag och apotek samt flertalet trevliga fik och matställen.

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Stor välkomnande hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Entré via säkerhetsdörr. Vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stort fönster och utgång till balkong. Sociala och trivsamma ytor med plats för både stor soffa, soffbord och tv-möbel samt ordentlig matplats. vitmålade väggar och ljust fiskbensgolv.

KÖK
Renoverat kök 2016 med bra arbetsytor och generösa förvaringsskåp.

BADRUM
Snyggt och modernt renoverat badrum. Mycket fräscht med vitkaklade väggar och mörkgrått klinkergolv. Duschplats med vikbara duschväggar. Stilfullt handfat med underliggande kommod, stor spegel ovan, WC, handdukshängare.

SOVRUM
Ljust och yteffektivt sovrum med fönster i högt och fritt läge. Sovrummet har i dagsläget en 1,40-säng med plats för större om så önskas. Vit och gråmålade väggar och fiskbensgolv

Dokument (pdf)

BRF Stadgar BRF Årsredovisning BRF Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.75%.

Församling

Västermalm.

Storlek

Boarea 35 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

46 / (1509)

Våning / hiss

Våning 5 av 5.
Våningsplan 5 av 5 (5 trappor).
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1937

Föreningen

Föreningens namn: Brf Solsången 6
Organisationsnummer: 716418-7341
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 46 / (1509)
Antal lägenheter: 38
Antal lokaler: 0

Brf Solsången 6!
Takterrass med utsikt över Lilla Essingen och Mälaren

Föreningens ekonomi:
Föreningen har en stabil ekonomi med en mycket låg belåning.

TV och bredband: Internet/TV:
Det finns både bredbandsbolaget fiber samt Comhem internet i lägenheten - ingår inte i avgiften.
TV-basutbud - ingår i avgiften + 8 valfria kanaler.

Gemensamma utrymmen: Gemensamma utrymmen:
Det finns cykelförråd, tvättstuga, vindsförråd, hobbyrum och en takterrass som alla boende kan nyttja.

Föreningens renoveringar

Utförda renoveringar:
1993: El och avloppsstammar byttes
2002: Takterrassen restaurerades
2008: Fönsterrenovering genomfördes
2009: Tvättstuga, sop-, cykel-, hobbyrum målades
2010: Säkerhetsdörrar installerades
2012: Trapphus+entré samt fönster utvändigt och södersida fasad målades
2016: Bytt fjärrvärmepanna
2018: Målning av tak

Kommande renoveringar:
Arbetet med taksäkerhet har påbörjats
Föreningen planerar renovera tak, vind, fasad och hiss någon gång mellan 2019-2020.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 198 /per kvm (atemp) och år

TV

Ansluten till kabelnät genom Comhem (basutbudet ingår i månadsavgiften).

Internet

Möjlighet till bredband via Comhems kabel-tvnät samt fiberbredband via Bredbandsbolaget. Abbonemang tecknas och bekostas separat av lägenhetsinnehavaren.

Månadsavgift

Avgift: 2 038 SEK / mån

Driftskostnad

Nuvarande ägares ungerfärliga driftskostnader är fördelade enligt följande:
Hemförsäkring: ca: 150 kr/mån,
Hushållsel: ca: 200 kr/mån,
Gas: ca: 200 kr/mån,

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.53020 %

Uteplats

BALKONG
Stor och trevlig balkong högst upp med fritt läge och en fantastiskt utsikt över staden och Mälarens glittrande vatten. Här skiner solen under förmiddagen fram till tidig eftermiddag. Gott om plats för utemöbler och planteringskrukor.

Bilplats

BOENDEPARKERING
Tillstånd för boendeparkering ansöks hos Stockholms Stad, 08-508 263 00, folkbokförd är ett krav. Se även www.stockholm.se/boendeparkering. Tillståndet är gratis, därefter tillkommer en kostnad för periodbetalning, 800 kr för 30 dagar alternativt dagbiljett för 60 kr per dygn.

I området är det smidigt att få parkering, ofta t.o.m. utanför porten och det är bra bilkommunikationer till de stora vägarna.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy