Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
700 000 SEK
Adress
Dalhemsvägen 17A, Dalhem, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
40 kvm
Avgift
2 912 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Markplans 1:a om 40kvm! Närhet till matlivs, busskommunikation och grönområden. Välkommen hem!

Varmt välkommen till Dalhemsvägen 17A och denna väldisponerade markplans 1:a!

Detta är en välplanerad & rymlig enrummare om 40 kvadratmeter. Totalrenoverad 2018. Här tas du emot med en rymlig hall med plats för avhängning samt goda förvarings möjligheter genom flertalet garderober. Vidare har du ett helkaklat badrum utrustad med badkar och ett vardagsrum som både rymmer en större säng och soffa. Lägenheten befinner sig på gavelläge och erbjuder underbart ljusflöde från två väderstreck.

Här bor man i en populär och välskött HSB förening, BRF Kjellstorp. Det finns goda bussförbindelser till centrum, skolor, idrottsanläggningar och allt vad staden har att erbjuda. Området bjuder på härliga grönområden, flertalet mataffärer samt närhet till E4/E6 för bilpendlaren. Detta är en perfekt bostad för studenten, de unga paret eller köparen som vill bo billigt och bekvämt!

Varmt välkommen på visning, anmälan krävs!

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Helsingborg kommun, Skattesats 32.67%.

Församling

Helsingborgs Maria.

Storlek

Boarea 40 kvm.

Rum

1 rum, varav 1 sovrum.

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1971

Föreningen

Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Comhem.

Internet

Ingår i avgiften (100mbit från Comhem).

Månadsavgift

Avgift: 2 912 SEK / mån

Driftskostnad

200 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 100 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.17261 %
Andel av årsavgiften: 0.17261 %

Renoveringar

För de kommande åren planerar föreningen:

- Stambyte

- Byte av takytterpapp

- Byte av fönster

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy