Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Trädgårdsgatan 23, Centrala Sundbyberg/Lilla Alby, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
27 kvm
Avgift
1 508 SEK / mån
Rum
1 rum

Ansvarig mäklare

Jessica Eklöf
Ansvarig mäklare Jessica Eklöf

1 rok med 1508 kr i månadsavgift!

Välkomna till denna charmiga bostad på 27 kvm och otroligt låg avgift, 1508 kr. Bostaden erbjuder ett lättmöblerat allrum kombinerat med en sovalkov med platsbyggd förvaring under, allrummet kan möbleras efter tycke och smak. Helkaklat och stambytt badrum. Bostadens renoverade kök erbjuder vita snickerier som matchas snyggt med ett svart kakel, det finns gott om förvaring i både under-och överskåp. Innanför säkerhetsdörren erbjuds avhängningsmöjligheter. Till bostaden hör även nyttjanderätt till ett separat förråd. Lägenheten pryds av ljust golv och väggar i grå nyans (2018).

Här är man boende i Brf Sjöboden som är en stabil förening bestående av 133 lägenheter varav flera är hyresrätter (dolt kapital). Välkomna till denna charmiga bostad på 27 kvm och otroligt låg avgift, 1508 kr. Bostaden erbjuder ett lättmöblerad allrum kombinerad med en sovalkov med platsbyggd förvaring under, allrummet kan möbleras efter tycke och smak. Helkaklat och stambytt badrum. Bostadens renoverade kök erbjuder vita snickerier som matchas snyggt med ett svart kakel, det finns gott om förvaring i både under-och överskåp. Innanför säkerhetsdörren erbjuds avhängningsmöjligheter. Till bostaden hör även nyttjanderätt till ett separat förråd. Golvet pryds av ljust golv och väggarna i grå nyans (2018).

Här är man boende i Brf sjöboden som är en stabil förening bestående av 133 lägenheter varav flera är hyresrätter (dolt kapital). Föreningen har oerhört bra gemensamhetsutrymmen som tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum, gym, relaxavdelning samt festlokal. Utöver allt detta finns flertalet parkeringsmöjligheter! Vill ni bo med närhet till allt Sundbyberg har att erbjuda men även nära naturen, då är Trädgårdsgatan 23 något för er. Nedanför bostaden finner ni lugnet vid mysiga Bällstaån som tar er längs Mälarens vatten och dess lummiga grönområden. Väljer ni att gå åt andra hållet möts ni av Sundbybergs pulserande stadsliv med ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker. Bostaden ligger mellan Solna Strand och Sundbybergs station, vilket ger en stor valmöjlighet av kommunikation. Från Sundbybergs station finns ett flertal busslinjer, tvärbana, citybana och flygbussar till både Bromma och Arlanda. I Sundbybergs centrum finns ett rikligt utbud av både butiker och restauranger.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy