Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Finntorpsvägen 11, Finntorp, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
56 kvm
Avgift
3 007 SEK / mån
Rum
2 rum

Charmig 2:a med stor inglasad balkong

Välkommen hem till denna charmiga och hemtrevliga 2:a som ligger belägen med fritt läge i populär förening med bra ekonomi och mycket låg belåningsgrad (2 380 kr/kvm). Området är perfekt för dig som vill bo centralt med bra kommunikationer, nära badplatser och intill mysigt centrum. Lägenheten har fin utsikt från samtliga fönster med bland annat sjöglimt över Järlasjön.

Du välkomnas in i en rymlig hall med god förvaring och vidare in i det ljusa vardagsrummet med fönster i två väderstreck och med ett vackert originalparkettgolv. Här finns plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når du också den stora inglasade balkongen som bjuder på sol från förmiddag till ca 13.00 och tack vare sin inglasning njuter du här hela dagen. Balkongen ligger helt insynsskyddat. Köket är fräscht med gott om förvaring och med matplats för 4-6 personer. Sovrummet är rymligt och har god förvaring i inbyggd garderobsvägg. Badrummet är stambytt och renoverat med dusch och plats för tvättmaskin.

Förvaringen inne i lägenheten är god med flera inbyggda garderober och till lägenheten hör även två externa förråd i källaren ca 6 kvm och 2,5 kvm.

Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals anda till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel etc. På kort gångavstånd ligger busskommunikationer och Saltsjöbanan med vilka du med lätthet tar dig till Nackas övriga utbud såsom Forum Nacka, Sickla köpkvarter, sport- och simhallar, Nyckelvikens naturområde, hav och bad samt mycket mer därtill.

Vill du hellre ta dig in till storstadens citypuls så går det buss dit och på endast 8 min når du Slussen. Under hösten 2017 har även tvärbanan förlängts till Sickla och i framtiden kommer tunnelbana att trafikera längs Värmdövägen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy