Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Stallgatan 22, Ursvik/Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
57 kvm
Avgift
3 394 SEK / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Niklas Wellmér
Ansvarig mäklare Niklas Wellmér

Perfekt, öppen och ljus tvårummare med natur och citynära läge, hiss direkt ner till garage

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till Ursvik och denna perfekta tvårummare om 57 kvadratmeter med en härlig balkong mot innergård. Denna lägenhet, som är i absolut toppskick, är öppen och ljus och erbjuder bland annat fint ljusinsläpp, stora sällskapsytor och öppen planlösning - ett exklusivt boende med sociala ytor, fina ytskikt och modern utrustning. Det finns garage i huset som nås via hiss direkt ned i trapphuset.

Här finns ett rymligt, öppet och socialt vardagsrum i öppen planlösning med ett modernt och öppet kök. den härliga balkongen nås från vardagsrum/kök. Lägenheten har ett rymligt och mysigt sovrum och badrummet är smakfullt och stort med alla bekvämligheter du behöver.

Brf Tehuset är en välskött förening med en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum. I månadsavgiften om 3394 kronor ingår vatten och värme.

Det omgivande området utgör en knutpunkt i Ursvik. Här bor du alldeles intill mataffärer och bra kommunikationer och inom promenadavstånd finns Igelbäckens naturreservat och Aktivitetsparken samt Sundbyberg och Mall of Scandinavias utbud av shopping och restauranger. Ett nyproducerat bostadsområde där arkitekterna har lyckats med allt.

I området finns även gym, bussar till Sundbyberg m.m. Utbudet av skolor och förskolor är stort och lekplatser för barnen finns utspridda i området. Inom ett antal år (2021) beräknas också tvärbanan stå färdig i området.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy