Länk kopierad!

Visningar

tors 29 aug 17:00 - 17:30
Öppen visning - välkommen!
sön 1 sep 14:00 - 14:30
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 195 000 SEK / Utgångspris
Adress
Uppegårdsvägen 6, Tenhult, Tenhult
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
81 kvm
Avgift
4 871 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Helrenoverad trea

Mitt i centrala Tenhult finner ni denna totalrenoverade lägenhet på gångavstånd till all tänkbar service. Belägen på andra våningen om 3,5 rum och kök fördelade på 81 välplanerade kvadratmeter där samtliga större renoveringar utförts under senare år. Luftig och välkomnande entréhall med ljust klinkergolv och plats för klädavhängning, helkaklat badrum med snygga materialval och tvättmaskin, nytt kök med ny maskinpark, gråa skåpsluckor och goda arbetsytor, matrum och vardagsrum med nytt parkettgolv och nyrenoverade ytskikt samt två rymliga sovrum med nytt parkettgolv, nya garderober och nyrenoverade ytskikt. Allt detta plus en mysig balkong i rakt söderläge.

Välskött HSB-förening med god ekonomi där flertalet stora renoveringar utförts såsom både stambyte och takbyte. Välkommen hem!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en stor och lättmöblerad hall med hatthylla och klädhängare. Hallen har vita väggar och ljust klinkergolv.

Kök
Modernt och stilrent kök från IKEA med rejäl köksbänk och bra förvaringsmöjligheter. Köket har vita väggar och parkettgolv. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin.

Vardagsrum
Ett rymligt och ljust vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och gott om plats för soffa och matgrupp. Rummet har vita väggar och parkettgolv.

Sovrum 1
Från vardagsrummet når du detta sovrum, som är väl tilltaget och nyrenoverat med gott om förvaring och fint ljusinsläpp. Vita väggar och parkettgolv.

Sovrum 2
Ett lite mindre och lättmöblerat sovrum med inbyggda garderober och plats för säng och nattduksbord. Vita väggar och parkettgolv.

Badrum 1
Fräscht och smakfullt badrum från 2013 med klinkergolv och väggar i vitt kakel. Badrummets inredning består av toalett, dusch, badkar, handfat och förvaringsskåp.

Balkong 1
Charmig och lättmöblerad balkong med sol hela dagen. Här har man utsikt mot den lugna gatan. Balkongen nås via vardagsrummet.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Rogberga 2018.pdf Årsredovisning Rogberga 2017 (2).pdf Uppegårdsvägen 6.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Skattesats 35.01%.

Församling

Rogberga-Öggestorp.

Storlek

Boarea 81 kvm.

Rum

3,5 rum, varav 2-3 sovrum.

Lägenhetsnummer

08-2032-1-46-5

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Hsb:s Rogberga
Organisationsnummer: 726000-3624
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 08-2032-1-46-5
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 146 /per kvm (atemp) och år

TV

Via fiber, ingår i avgiften.

Internet

Via fiber, bredband ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 871 SEK / mån

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.34474 %
Andel av årsavgiften: 2.34474 %
Reparationsfond: 4 268 SEK

Uteplats

Balkong i rakt söderläge med utsikt över den lugna gatan.

Bilplats

Det finns parkeringsplatser i förening, till parkeringen är det separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy