Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Pokalvägen 5, Södermalm / Reimersholme, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
40 kvm
Avgift
2 377 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Unik lägenhet med magnifik utsikt och balkong med sol från lunch till kväll.

Landet mitt i stan! På gröna, härliga Reimersholme bor du på en liten ö som är belägen intill Långholmen och Bergsunds Strand. Via en kort liten välvd bro förbinds ön med trendiga Hornstull på Södermalm där caféer, affärer och kvarterskrogar duggar tätt. Här lever man nära naturen och kan följa dess årstider med direkt närhet till flera badbryggor, båtbryggor, kajakklubb och gröna gångstråk.

Det som förenar alla bostäderna här är fantastisk omgivning med en ständig närhet till vattnet som omgärdar ön. På Reimersholme finns ett flertal badbryggor som man kan använda under sommaren och för längre utflykter går man gärna över bron till Långholmen. Och som sagt - Södermalmslivet och kommunikationerna med övriga Stockholm är inte längre bort än en promenad över bron eller med bussarna 54an och 66an som går precis nedanför vid Pokalvägen alternativt Hornstull.

På ett av Reimersholmes högsta läge ligger denna fina funkisfastighet. Här får du ett boende utöver det vanliga då lägenheten ligger med ett högt fint läge. Detta ger en magnifik utsikt över grönska och vatten från samtliga fönster och balkongen. Det ger även möjligheten att följa årstiderna och vädret på ett fantastiskt sätt och samtidigt bo innanför tullarna. Lägenheten är mycket ljus och trivsam och har en modern öppen planlösning mellan kök och rum som ger en luftig känsla. Köket är smakfullt renoverat och har en rejäl matplats. Trivsamt och rymligt rum med vackert parkettgolv och fint fönsterparti. RUmmet har en smart avdlening som ger möjligheten att ställa in sängen i en alkov. Det är även från vardagsrummet den härliga balkongen nås. För den som vill finns möjligheten att omdisponera lägenheten till en mini 2:a.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy