Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mjölnerbacken 63 5/5, Rissne, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
94 kvm
Avgift
4 205 SEK / mån
Rum
4 rum

Ansvarig mäklare

Jessica Eklöf
Ansvarig mäklare Jessica Eklöf

ACCEPTERAT PRIS Välplanerad 4:a högst upp med trivsam söderbalkong och fantastiskt milsvid utsikt!

ACCEPTERAT PRIS 2.895.000 KR: Rymligt vardagsrum med utgång till den trivsamma balkongen i soligt söderläge med utsikt över den trevliga gården. Genomgående parkett som skapar ett trevligt och enhetligt intryck. Fullutrustat kök med utrymme för större matplats. Tre insynsfria sovrum och bra förvaringsmöjligheter. Bostaden erbjuder både ett badrum och en WC.

Brf Vikingen 6 är en stabil förening. Föreningen är belägen på adresserna Mjölnerbacken 61- 67 med en fantastisk innergård. Föreningen hyr ut en lokal till föreningsmedlemmar mot en avgift om 200 kr för första dygnet, därefter 300 kr per dygn. Bostaden har ett rymligt förråd som nås med -1 i hissen. Föreningen har även en tvättstuga som är belägen i port 67.

Rissne är ett mysigt område i Sundbyberg beläget med närhet till grönska och natur samtidigt som man har ett bra serviceutbud och mycket bra kommunikationer. Vid Rissne torg finns matbutiker, restauranger, frisörsalonger, vårdcentral och tunnelbana. Strax intill finns även serviceutbud i form av McDonalds, Statoil, bilhandlare, Willys, Hornbach och Coop. För den som vill åt natur och parkliv är Rissne ett optimalt område med närhet till flera olika naturalternativ. Vill du avnjuta en picknik i solen är Rissneängarna populärt med dess stora ytor och plats för alla. Under sommarhalvåret pågår roliga event på ängarna och barnen kan leka i utebadet "Plaskis". Härifrån har du dessutom gångavstånd till Golfängarna där du kan avnjuta en fika på mysiga "Gröna Stugan" eller promenera den 5 km långa "Hälsans stig" tar dig runt de två vackra sjöarna Lötsjön och Råstasjön (som sedan når Scandinaviens största shoppingcenter, Mall of Scandinavia). För dig som vill åt skogsliv har du 15 min promenadavstånd till Ursviks motionsspår som går genom ett vackert naturreservat mellan Kista, Ursvik och Järvastaden i varierande sträckor.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy