Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Winborgs Väg 31, Järla Sjö, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
84.5 kvm
Avgift
5 067 SEK / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Emma Thelin
Ansvarig mäklare Emma Thelin

Spektakulär gaveltrea med balkong i söderläge och slående utsikt

Välkommen hem till denna fina gaveltrea utöver det vanliga. Här bor du med ett optimalt läge i Järla Sjö med direkt närhet till strandpromenad och bad- och kajakbryggor. Här njuter du av lugnet och den magiska utsikten över Järlasjön. Från vardagsrummet når du den stora balkongen i söderläge med plats för utemöbler, grill och växter.

Invändigt karaktäriseras lägenheten av ett rikligt ljusinsläpp och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här finner du stora sociala ytor, gott om förvaring och ett rymligt helkaklat badrum med golvvärme, badkar och tvättmaskin & torktumlare. Här bor du fridfullt med närhet till det mesta.

Köket är inrett med vita köksluckor och bänkskiva i trä, här finns bra arbetsytor och förvaring. Här ryms matbord för ca 4 personer. Bostaden har två stora sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. I det ena sovrummet finns ett vackert hörnfönster med djupa fönsterbrädor att krypa upp i för att avnjuta utsikten. Vardagsrummet är ljust och stort med plats för soffgrupp och matbord. Härifrån nås även den stora möblerbara balkongen där du njuter av solen hela dagen. Badrummet är helkaklat med vitt kakel och grått klinker. Här finns vägghängd toalett, handfat, badkar, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till den rymliga hallen finns även ett förråd. Lägenheten har även en klädkammare i anslutning till sovrummen.

Kommunikationerna i området är toppen, Slussen ligger endast 10-15 minuter bort med Saltsjöbanan och bussar trafikerar området dygnet runt. I området finns flera populära förskolor och skolor inom. Underbara Järla Sjö erbjuder härliga promenadstråk, badplatser, kräftfiske, skridskoåkning och mycket mer därtill. Området ligger beläget mellan köpcentren Nacka Forum och Sickla Köpkvarter som tillsammans ger ett shopping- och restaurangutbud utöver det vanliga.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy