Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kapplandsvägen 6, Bromma Brommaplan, Bromma
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
73 kvm
Avgift
4 336 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Bästa läge och nära allt.

På berget och 6 våningar upp... hittar du en av Brommas bästa utsikter. Med en genomtänkt planlösning och fräscha ytskikt så är detta hemmet för dig som söker något alldeles speciellt. Utsikt över stora delar av Stockholm och magnifikt samspel med solen ger dig en fin frihetskänsla. Detta hem är delat i en privat- och en umgängesdel med den efterfrågade öppna planlösningen. Redan i entrédörren börjar känslan... från den perfekt placerade balkongdörren får du en härlig utsikt och takhöjden ger pricken över i. Den inglasade balkongen blir ett extra rum i bästa solläge. Fint och ljust kök med bra arbetsytor samt väl fungerande vitvaror. Stor inglasad balkong som blir som ett femte rum att njuta av. Rymligt vardagsrum med känsla och stil. Trivsam matplats med utrymme för de stora middagarna med vännerna. Helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin, torktumlare samt mycket god förvaring. Två sovrum i fil. Detta är hemmet för dig som lämnar villan, söker ett bekvämt och fräscht hem i området och framför allt vill ha ett ovanligt bra läge. Här bor du på två minuter från tunnelbanan, bussar samt butiker vilket sparar mycket tid både på morgon och kväll. Lyx är också ett rymligt förråd. Genomgående fräscha ytskikt och mycket välskött brf med mycket trevlig stämning mellan grannarna. Välkommen till denna underbara trea på Kapplansvägen 6, 6 tr.

Beskrivning

Hall: Mycket välplanerade ytor och smart förvaring i flera garderober. Ljusa väggar och genomgående vackra parkettgolv. Ljust klinkergolv vid entrén. Ingång till samtliga rum i utan att få en korridorskänsla.
Badrum: Helkaklat badrum med rymd. Värmegolv och sandfärgat klinkers samt vita väggar. Bra arbetsytorna ovan tvättmaskin - Siemens och torktumlare ? Electrolux och flera överskåp. Handfat med kommod. Badrumsskåp ovan handfat med belysning. Badkar med duschvägg. Fräscht porslin.
Vardagsrum: Efterfrågad öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet ger en ljus och trivsam känsla i hela hemmet. Ljusa väggar och fint parkettgolv. Lättmöblerade ytor med plats för allt. Flera stora fönster med utsikt över Stockholm - Bromma. Trivsam matsalsdel med plats för många vänner. Rejäl yta för stora Tv: n. Utgång till den rymliga balkongen.
Balkong: Inglasad och en utsikt som är brilliant. Känns som ett 4:e rum och perfekt för dig som vill ha full möjlighet att njuta av härliga läget.
Kök: Stilsäkert ljust kök med vita luckor samt vitrinskåp. Modernt mörkblått kakel ovan arbetsytorna i ek vilket ger ett modern och stilrent intryck. Bra vitvaror med integrerad diskmaskin, inbyggd mikro, kyl, frys, inbyggd spis och induktionshäll med frostfri front från Electrolux. Fläkt från Franke. Bra arbetsytor för dig som uppskattar matlagning.
Sovrum nr 1: Gott om utrymme för stora sängen samt extra möblering. Stor skjutdörrsgarderob från golv till tak för dig som uppskattar förvaring. Fantastisk utsikt över Stockholms city. Ljusa vita väggar samt ekparkett.
Sovrum nr 2: Är ett perfekt arbets-, barn-, eller gästrum med ljusa väggar och vackert parkettgolv, Utsikt till city.

Dokument (pdf)

Planritningar Brf Brommahöjden Stadgar_2017.pdf Brf Brommahöjden Årsredovisning.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.54%.

Församling

Bromma.

Storlek

Boarea 73 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1502

Våning / hiss

Våning 6 av 17.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Lägenhetsnummer: 1502
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 4 336 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Övrigt

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN:
Brf Brommahöjden består av ett höghus med 44 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Lägenheterna stod klara för inflyttning under senare delen av 2008.

Föreningens hemsida är http://brommahojden.bostadsratterna.se/

Korta ord från arkitekten: Husets riktning mot rondellen fick även utgöra utgångspunkten för fasadgestaltningen. Vi lät långfasaderna tillsammans med taket bilda ett upp och ned vänt U-format vitt skal kring byggnaden där skalets fönstersättning formar ett abstrakt regelbundet mönster. Gavelfasaderna gestaltade vi däremot som ett mörkt hål genom huskroppen där den helt glasade ytan framför balkongerna förstärker djupet.
De som på morgonen reser in, eller på kvällen ut från staden möter den lågt stående solen som speglar sig i de glasade gavlarna. De olikfärgade inslagen i glaset hjälper och berikar ljusets reflexer.

Läs mer om projektet i Arkitektur 8-2008 eller på DN.se.

Ansvarig arkitekt: Per Johanson

Plats: Brommaplan, Stockholm
Adress: Kapplandsvägen 6
Byggherre: NCC
Omfattning: 44 lägenheter
Byggår: 2007-2008

ÖVRIGT:
* Kabel TV, telefoni och bredband via Telia ingår i månadsavgiften.
* Till lägenheten hör ett förråd.
* Föreningen har 41 p-platser för uthyrning, 22 st i garage pris 700 kr/mån och 19 st på p- däck för 500 kr/mån.
* Cykelrum och barnvagnsrum på entréplan.
* Tvättstuga på entréplan.

Ekonomin är fortsatt så god att styrelsen har beslutat att ingen höjning av avgiften behövs under 2019.
Vi har med andra ord inte behövt höja avgiften sen inflyttning 2008

Tvättstugan har en tvättmaskin, en torktumlare, ett stort torkskåp samt en kallmangel och ligger vid husets entré. Du bokar tid genom att sätta din bokningscylinder på önskad tid. Om du inte vill att någon annan ska kunna komma in i tvättstugan när du har din tvättid kan du låsa dörren med din bokningscylinder, då kan ingen annan öppna dörren.

I månadsavgiften ingår basutbud av Telia TriplePaly (IP-TV, IP-telefoni, bredband).

Föreningen har kanalpaket Stor som basutbud ingående i månadsavgiften. Det är just nu (201505) 55 kanaler och 43 playtjänster med 1000-tals inspelade program, serier och filmer

BROMMAPLAN OCH NÄROMRÅDET:
- På 10 minuters gångpromenad ligger naturreservatet Judarn. Judarna är Stockholms första naturreservat. Här finns en omväxlande natur med öppna ängs- och skogsmarker, vackra strövområden och sjön Judarn som på vintern blir en härlig skridskobana.
- För den golfintresserade är det inte långt till Bromma Golf som erbjuder en 9-hålsbana samt bra träningsområden.
- Flera förskolor och skolor finns inom närområdet bl.a. Förskolan SPIRA finns på Tunnlandsvägen 91, Nockeby, Gubbkärrsvägen, Nockebyhov Drottningholmsvägen, Olovslundsskolan åk 0-6, Abrahamsbergsskolan åk 0-9, Nockebyhovs skola från åk 0-3, Kristoffer skolan och Engelska skolan. Bromma gymnasium.
- Brommaplan ligger på någon minuts gångavstånd. På Brommaplan finns ett flertal matbutiker, apotek, vårdcentral, systembolag m.m.
- I närheten finns trevliga Åkeshovs sim och idrottshall där det finns gym, gruppträning, simskola mm.
- För hästintresserade finns Bromma Ridklubb och Äppelvikens ridskola.
- I närheten finns Ängbybadet som är en badplats med mysig sandstrand.
- Det är inte långt till Bromma Blocks, ett butikscenter med ett fantastiskt utbud av butiker, caféer och restauranger.

KOMMUNIKATIONER:
- På Brommaplan trafikerar en mängd bussar samt T-banans gröna linje.Ett högt hus får mycket av sin karaktär utifrån förhållandet mellan husets höjd och basens yta. Ju högre höjd och ju mindre yta per plan desto smäckrare blir huset, vilket naturligtvis var väsentligt i samspelet med rondellen. Därför innehåller varje våningsplan endast tre lägenheter. Storlekarna varierar mellan två och fyra rum och kök. Planstrukturen är den samma hela vägen upp men en flexibel lägenhetsuppbyggnad gör att fördelningen kan variera från våning till våning.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy