Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 700 000 SEK
Adress
Astrakangatan 102, Hässelby, Hässelby
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
96 kvm
Avgift
5 717 SEK / mån
Rum
4 rum

Accepterat pris! Radhuskänsla med altan i kvällssol

Accepterat pris! Välkommen till en underbar lägenhet i 2 våningar med altan och uteplats i soligt västerläge. Här finner du en underbar familjebostad med vy över föreningens lekplats på skyddad innergård. Hemmet präglas av genomgående generösa ytor och härligt ljusinsläpp. På entréplan finner du en stor hall med klädkammare bakom skjutdörrar, kök med matplats, vardagsrum, ett sovrum och ett helkaklat duschrum med tvättmaskin. I soutterängplan finns 2 stora sovrum, det ena med utgång till den härliga altanen, badrum med badkar samt ett rejält förråd. Här kan du bo stort och bekvämt nära kommunikationer och Hässelby gårds centrum med butiker och tunnelbana bara några minuters promenad från hemmet.

Beskrivning

Entré:
Du välkomnas hem med en trivsam uteplats på innergården med möjlighet att ställa ut balkongmöbler, perfekt för familjen då entrésidan har direkt översyn över gårdens lekplats.
Inne i själva bostaden finns en passage, med plats för ytterkläder, som leder till en hall som binder samman övriga rum på våningen. Här finns bra förvaring i en riktigt stor klädkammare bakom skjutdörrar i svart glas.

Kök: Bostadens stora kök har plats för matsalsbord för 6-8 personer. Vita skåpluckor och vitt kakel matchas med en vacker arbetsbänk i svart sten. Från kökets fönster har du perfekt vy över innergården och lekplatsen. Bänkar och luckor bytta 2016.
Maskinpark:
Kyl och frys: Samsung - 2017
Spis med induktionshäll: Siemens - 2017
Diskmaskin: Electrolux - 2016
Fläkt: Franke - 2016

Vardagsrum:
Väl tilltaget vardagsrum med härligt ljus från fönster och fransk balkong i väster. Här finns plats för soffgrupp, mediamöbler, bokhyllor och mer därtill. Ljust målade väggar och ekparkett.

Sovrum 1:
Ljust sovrum med fönster i väst. Här finns plats för bland annat säng, skrivbord och förvaring. Ljust målade väggar.

Duschrum:
Helkaklat duschrum i grå toner där naturligt ljus kommer från fönster mot innergården. Här finns även lägenhetens tvättmaskin från Indesit.

Soutterängplan:

Hall:
Samtliga rum på soutterängplan binds samman av en möblerbar hall, utrymmet under trappan bjuder på extra förvarings eller inredningsmöjligheter.

Sovrum 2:
Väl tilltaget sovrum med plats för dubbel eller enkelsäng, skrivbord och förvaringsmöbler. Fönster mot altanen i väst.

Sovrum 3:
Ännu ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och än mer möblering efter behov. Här finns även utgången till lägenhetens trevliga altan.

Uteplats:
En underbar plats i kvällssolen, i underbart västerläge har bostaden en större träaltan med plats för utemöbler. Gräsmatta som bjuder in till lek eller blomrabatter. Trivsamt inramad med staket och buskage.

Badrum:
Rejält badrum med badkar. I taket finner du en vacker himmelsblå duk, belyst från insidan. Vitkaklade väggar och terrakottafärgat klinkergolv.

Förråd:
Väl tilltaget förvaringsrum med plats för både skåp och hyllor.

Dokument (pdf)

Planritningar Konsolen - Stadgar.pdf Brf Konsolen - Årsredovisning 2017.pdf Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.57%.

Församling

Hässelby.

Storlek

Boarea 96 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

32

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Entréplan
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1984

Föreningen

Föreningens namn: Brf Konsolen
Organisationsnummer: 716419-9254
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 32
Antal lägenheter: 57
Antal lokaler: 0

Föreningen bildades 2007 och består av 57 lägenheter. På föreningens innergård finns en lekplats samt en grillplats.
Föreningen har ett antal parkeringsplatser utan eluttag och med eluttag.
För mer information gå in på föreningens hemsida www.brfkonsolen.se

Månadsavgift

Avgift: 5 717 SEK / mån
75 kr tillkommer för kabel tv - konsolen

Driftskostnad

530 SEK varav:
Försäkring: 180 SEK
Elektricitet: 350 SEK
Driftskostnaden är en schablonuträkning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.53854 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Träaltan med uteplats i väster

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy