Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / utgångspris
Adress
Vikbolandsgatan 3, Öster, Oxelbergen, Norrköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
86 kvm
Avgift
4 806 SEK / mån
Rum
3 rum

Totalrenoverad och toppfräsch 3:a med balkong - Öster/Oxelbergen

Välkommen till denna helt fantastiskt fina 3:a med bästa läge på Öster/Oxelbergen. Hela Lägenheten är totalrenoverad 2017 med smakfulla och påkostade materialval. Duschrum med lyxig hotellkänsla med marmorerat kakel/klinker och spröjsade glasväggar till duschen samt en toalett med tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Mysigt sovrum med stor walk in closet med fönster i anslutning. I hela lägenheten ligger ett vitpigmeterat enstavs ekparkettgolv med fasad kant och målade väggar. Kök med rostfria maskiner och bänkskiva av sten. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Belägen 1 ½ trapp upp i huset med balkong i söderläge.

Beskrivning

Hall med klinkergolv och målade väggar.

Köket i vitt utförande har vitpigmenterat ekparkettgolv och målade väggar. Utrustning: fläkt, micro, ugn, kyl/frys i rostfritt utförande, induktionshäll samt integrerad diskmaskin. Bänkskivan är i sten där diskhon är underlimmad.

Duschrum med klinker/kakel på golv och väggar. Rummet andas lyx med bland annat ett bredare handfat med underskåp, duschväggar med dubbla spröjsade glasdörrar, wc, handdukstork samt genomtänkt belysning spotlights i taket och ledljuslist infälld i taket vid duschen.

Sovrum 1 har vitpigmenterat ekparkettgolv samt målade väggar. I anslutning till sovrummet finns en walk in closet med gott om förvaring samt ljusinsläpp via ett fönster.

Här finns även en separat wc/tvättstuga med kakel/klinker på såväl golv som väggar. Här finns infällda spotlights i tak samt wc, spegel, handfat med kommod, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Ovanför dubbla underskåp finns en bänkskiva med arbetsyta samt överskåp för förvaring.

Sovrum 2 har vitpigmenterat ekparkettgolv samt målade väggar.

Vardagsrum med vitpigmenterat ekparkettgolv samt målade väggar. Här finns utgång till balkong i söderläge.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Norrköping kommun.

Storlek

Boarea 86 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

01114

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1935
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glas

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Axet 6
Organisationsnummer: 725000-0531
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 01114
Antal lägenheter: 17
Antal lokaler: 0

Föreningens ekonomi

Föreningen har beslutat om oförändrade avgifter för 2019.

Föreningens renoveringar

1988 Stambytt
1995 Isolering av vind
1997 Målningsarbeten
1998 Nya stuprör
2000 Renovering av balkonger
2007 Godkänd OVK
2012 Byte av yttertak
2014 Två stammar i källaren har bytts ut
2016 Byte låssystem
2016 Ventilationsrengöring
2017 Ny tvättmaskin, relining av avloppsrör i bottenplattan samt byte av cirkulationspump

Föreningen diskuterar att eventuellt renovera fasaden inom ett par år.

Månadsavgift

Avgift: 4 806 SEK / mån
Inkl. värme, vatten och grundutbud för TV.

Ekonomi

Andel i föreningen: 7.91480 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy