Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Skrivargatan 30, Ursvik, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
42.5 kvm
Avgift
2 608 SEK / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Simon Lindström
Ansvarig mäklare Simon Lindström

Ljus och öppen tvårummare med solig balkong i söderläge och optimal planlösning

Välkommen till Ursvik och denna perfekta tvårummare om 42,5 kvadratmeter. Denna lägenhet med balkong i bästa solläge, som är i absolut toppskick, är modern och öppen och erbjuder bland annat härlig rymd, fönster i flera väderstreck och bra förvaringsmöjligheter - ett exklusivt boende med fräscha ytskikt, vackert ljusinsläpp, sociala ytor och påkostad utrustning.

Här finns ett rymligt, öppet och socialt vardagsrum samt ett modernt, stilrent och påkostat kök. Lägenheten har ett sovrum och badrummet är stort, fint och smakfullt.

Brf Jubilaren i Ursvik är en trevlig och välskött förening med god ekonomi och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat lekplats, cykelrum, garage, en trevlig välskött innergård och soprum och lokal. I månadsavgiften om 2608 kronor ingår kallvatten, värme och källarförråd.

Här bor du vid ett av Ursviks trevligaste lägen - bara ett stenkast från mataffärer och kommunikationer! Här bor du inom promenadavstånd från Igelbäckens naturreservat och Aktivitetsparken och en cykeltur bort når du Sundbyberg och Mall of Scandinavias utbud av shopping och restauranger.
Ett nyproducerat bostadsområde där arkitekterna har lyckats med allt och ett av Sundbybergs mest populära områden bland barnfamiljer. Stockholm city når du med bil inom 15 minuter

I området finns även gym, bussar till Sundbyberg m.m. Utbudet av skolor och förskolor är stort och lekplatser för barnen finns utspridda i området. Inom ett antal år (2021) beräknas också tvärbanan stå färdig i området.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy