Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Brunnsgatan 8A, Huskvarna Söder, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
35.8 kvm
Avgift
2 367 SEK / mån
Rum
1 rum

INSYNSSKYDDAD ETTA I STAMBYTT FÖRENING!

Välkomna till Brunnsgatan 8 A och brf Ehrenpreuss 2!
Nu finns chansen att förvärva en 1 rok om 35,8 kvm bekvämt beläget på vån 2 av 3 där insynen är näst intill obefintlig. Redan i hallen träffas Ni av ljusinsläpp från fönster i köket som skapar en härlig atmosfär. En stor fördel som inte bör tas för givet är det nyrenoverade badrummet som stod klart så sent som hösten 2019, då föreningen genomförde stambyte på fastigheten. För att vara en etta blir Ni här bortskämda med ett rejält kök som blir som ett extra rum och rymmer stort matbord. 2017 byttes bänkskiva, häll, ugn samt diskho och den kombinerade kyl/frysen byttes 2019. Förvaring får Ni genom inbyggnadsgarderober i både hall och vardagsrum. Vardagsrummet får rikligt med ljusinsläpp från dubbla fönster i syd och erbjuder plats för både soffgrupp, tv-möbel, säng och ytterligare förvaring. I avgiften om 2 367 kr ingår värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler via ComHem, tvättstuga samt dubbla förråd. Notera också här att en vaktmästare sköter snöskottning, trappstädning samt gräsklippning. Ingen avgiftshöjning inför 2020 enligt samtal med föreningen.

Brf Ehrenpreuss är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening som har 31 bostadsrätter och gjort följande större renoveringar:
Nya fönster -09, renovering balkonger -14, nya säkerhetsdörrar -15 samt stambyte -19. Föreningen har fräsch tvättstuga med dubbla tvättmaskiner och en torktumlare, torkrum samt styrelselokal.

På Brunnsgatan 8A bor du på några minuters gångväg till allt vad Huskvarna Centrum har att erbjuda. Goda buss- och tågförbindelser in till Jönköping finns i närheten. Även närhet till vackra promenadstråk för en motionsrunda eller promenad med hunden.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy