Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
795 000 SEK / utgångspris
Adress
Brunnsgatan 8A, Huskvarna Söder, Huskvarna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
35.8 kvm
Avgift
2 367 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

INSYNSSKYDDAD ETTA I STAMBYTT FÖRENING!

Välkomna till Brunnsgatan 8 A och brf Ehrenpreuss 2!
Nu finns chansen att förvärva en 1 rok om 35,8 kvm bekvämt beläget på vån 2 av 3 där insynen är näst intill obefintlig. Redan i hallen träffas Ni av ljusinsläpp från fönster i köket som skapar en härlig atmosfär. En stor fördel som inte bör tas för givet är det nyrenoverade badrummet som stod klart så sent som hösten 2019, då föreningen genomförde stambyte på fastigheten. För att vara en etta blir Ni här bortskämda med ett rejält kök som blir som ett extra rum och rymmer stort matbord. 2017 byttes bänkskiva, häll, ugn samt diskho och den kombinerade kyl/frysen byttes 2019. Förvaring får Ni genom inbyggnadsgarderober i både hall och vardagsrum. Vardagsrummet får rikligt med ljusinsläpp från dubbla fönster i syd och erbjuder plats för både soffgrupp, tv-möbel, säng och ytterligare förvaring. I avgiften om 2 367 kr ingår värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler via ComHem, tvättstuga samt dubbla förråd. Notera också här att en vaktmästare sköter snöskottning, trappstädning samt gräsklippning. Ingen avgiftshöjning inför 2020 enligt samtal med föreningen.

Brf Ehrenpreuss är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening som har 31 bostadsrätter och gjort följande större renoveringar:
Nya fönster -09, renovering balkonger -14, nya säkerhetsdörrar -15 samt stambyte -19. Föreningen har fräsch tvättstuga med dubbla tvättmaskiner och en torktumlare, torkrum samt styrelselokal.

På Brunnsgatan 8A bor du på några minuters gångväg till allt vad Huskvarna Centrum har att erbjuda. Goda buss- och tågförbindelser in till Jönköping finns i närheten. Även närhet till vackra promenadstråk för en motionsrunda eller promenad med hunden.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

HALL: Interiör av ljust klinkergolv, vitt tak samt tapetserade väggar. Avhängningsyta till vänster och garderob till höger.

BADRUM: Rakt fram finner Ni det helkaklade badrummet som totalrenoverades i samband med stambytet höst 2019. Kaklade väggar i vitt samt grått klinkergolv. Utrustat med:
- Vägghängd WC
- Duschhörna
- Tvättställ med kommod

KÖK: Det ljusa klinkergolvet återkommer och samspelar med vita väggar och tak samt tapetserad fondvägg. Fönster i syd. Gott om plats för matbord. Ljusgrå skåpinredning, bänkskiva i laminat (-17) och kaklat stänkskydd i ljus kulör.
Utrustat med:
- Häll (-17)
- Ugn (-17)
- Diskho (-17)
- Kombinerad kyl/frys (-19)
- Fläkt

VARDAGSRUM: Laminatgolv, vita väggar och tak med tapetserad fondvägg. Dubbla fönster i syd. Inbyggd garderob för förvaring. Plats för både soffa, säng, tv-möbel samt förvaring.

Dokument (pdf)

Planritningar Ehrenpreuss 2 - stadgar.pdf Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Skattesats 34.81%.

Församling

Huskvarna.

Storlek

Boarea 35.8 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

29

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1956
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Självdrag
Övrigt: Vaktmästare som sköter snöskottning, trappstädning samt gräsklippning. Städdag vår och höst.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Ehrenpreuss 2
Organisationsnummer: 726000-1727
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 29
Antal lägenheter: 31
Antal lokaler: 0

Parkering: P-plats går att hyra för 50 kr/mån.

Föreningens ekonomi

I september 2019 skedde en hyreshöjning med ca 400kr/mån per lägenhet, vilket resulterar i helt nya stammar i fastigheten.

Föreningens renoveringar

Renoveringar och underhåll sker enligt plan!

Energideklaration

Energiförbrukning: 106 /per kvm (atemp) och år

TV

Ansluten till kabelnät. ComHem. Grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband via ComHem. Tecknas separat.

Månadsavgift

Avgift: 2 367 SEK / mån
Värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler via ComHem, tvättstuga samt dubbla förråd ingår i månadsavgiften.

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 200 SEK
Notera att viss avvikelse kan förekomma. Bostadsrättstillägget bekostas av bostadsrättsinnehavaren.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.80000 %
Överlåtelseavgift: 1000 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Nya fönster - 2009
Renovering balkonger - 2014
Nya säkerhetsdörrar - 2015
Stambyte - 2019

Bilplats

3 p-platser. Kösystem. 250 kr/mån.
2 garageplatser. Kösystem. 350 kr/mån.

Övriga utrymmen

Det finns matkällarförråd samt vindsförråd. Tvättstuga med dubbla tvättmaskiner, en torktumlare samt torkrum. Styrelselokal.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy