Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK / eller bud
Adress
Munkhagsgatan 92C, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66.5 kvm
Avgift
2 960 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trea med solig, charmig och insynsskyddad balkong på Munkhagsgatan 92C

Välkommen till Johannelund och denna trerummare om 68 kvadratmeter. Denna lägenhet, som är i absolut toppskick, är ljus och erbjuder bland annat fint ljusinsläpp och öppen planlösning - ett exklusivt boende med fräscha ytskikt.

Till favoritrummen hör ett rymligt och underbart kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Badrummet, som renoverades 2013, är fräscht, smakfullt och stort och har toalett, badkar, handfat, golvvärme, handdukstork och spotlights. Vardagsrummet med vitmålade väggar och ljust golv är rymligt, socialt och trevligt.

Här bor du i en stabil och omtyckt Riksbyggenförening med flertalet föreningsgemensamma faciliteter så som gym, bastu, hobbylokal samt övernattningslokal. Bra busskommunikationer samt fina cykelvägar tar dig smidigt in till Linköping City. Med god närservice i Johannelunds centrum och mysig närmiljö med bland annat promenadstråk, volleybollplaner samt badplats intill Stångån finns inget ytterligare att önska av detta boende.

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en stor, inbjudande och öppen hall med hatthylla . Hallen har vita väggar och laminatgolv.

Kök
Rymligt, modernt och ljust kök från IKEA med generösa arbetsytor, gott om plats för matbord och stolar och bra förvaringsmöjligheter. Köket har vita väggar och laminatgolv. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, kyl, frys, fläkt och diskmaskin.

Vardagsrum
Ett socialt, trevligt och ljust vardagsrum med fönster åt två håll, generösa sällskapsytor och vacker utsikt. Rummet har vita väggar och ljust golv.

Sovrum 1
Från hallen når du detta sovrum, som är stort med plats för stor säng och fint ljusinsläpp. Vita väggar och parkettgolv.

Sovrum 2
Ett lite mindre sovrum med plats för säng, nattduksbord och härlig utsikt. Vita väggar och ljust golv.

Badrum
Stort, smakfullt och fräscht badrum från 2017 med mörkt klinkergolv och väggar i kakel och mosaik. Badrummets inredning består av badkar, handfat, handdukstork, förvaringsskåp, toalett, spotlights och golvvärme.

Balkong 1
Solig, charmig och insynsskyddad balkong med eftermiddagssol och plats för ett mindre bord. Här har man utsikt mot skogen. Balkongen nås via vardagsrummet.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 66.5 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

119

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: RBF Trumspelaren
Organisationsnummer: 722000-2146
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 119
Antal lägenheter: 627
Antal lokaler: 0

Föreningen innehar adresserna Munkhagsgatan 46-126 och består idag av 627 lägenheter samt några kommersiella lokaler.

Föreningens ekonomi

Mycket bra och stabil förening. Föreningen kommer höja avgiften med 3% från 2019-07-01.

Föreningens renoveringar

1993-1995 Stambyte
2012 Byte balkongdörr
2012 Byte balkongfönster

TV

Ansluten till kabelnät.
TV och internet från Bredbandsbolaget ingår i avgiften. En anslutningsavgift på 495 kr och en underhållskostnad på 500 kr till Brf Trumspelaren tillkommer som en engångskostnad vid anslutning.

Internet

Bredband.
TV och internet från Bredbandsbolaget ingår i avgiften. En anslutningsavgift på 495 kr och en underhållskostnad på 500 kr till Brf Trumspelaren tillkommer som en engångskostnad vid anslutning.

Månadsavgift

Avgift: 2 960 SEK / mån
inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1164 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

1993-1995 Stambyte
2012 Byte balkongdörr
2012 Byte balkongfönster

Uteplats

Balkong
Söderläge.

Bilplats

Garage, ca 170-340 kr/mån. (separat kö, lång)
Gårdsparkering söder om Munkhagsgatan, ca 100-150 kr/mån. (separat kö)
P-plats, ca 100-150 kr/mån. (separat kö, kortare)
P-plats med el. (separat kö)
MC-parkering på innergården och MC-garage finns att hyra i föreningen (Separat kö).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy