Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 395 000 SEK
Adress
Storgården 33, Skäggetorp, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
101 kvm
Avgift
5 402 SEK / mån
Rum
4 rum

Exklusiv och modern fyra med påkostad utrustning, fräscha ytskikt och harmoniska färger

Välkommen till Skäggetorp och denna fyrarummare om 101 kvadratmeter. Denna lägenhet, som är i absolut toppskick, är exklusiv och modern och erbjuder bland annat härlig atmosfär , lättmöblerade rum och utmärkt planlösning - ett exklusivt boende med påkostad utrustning, fräscha ytskikt och harmoniska färger.

Här finns ett rymligt och öppet vardagsrum samt ett välplanerat och ljust kök. Lägenheten har tre sovrum och badrummet är stort, fräscht och påkostat.

Hsb brf Gasellen är en stabil och välskött förening med mycket god ekonomi, stort utbud av gemensamma aktiviteter och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, välutrustat gym, garage och hobbyrum. I månadsavgiften om 5402 kronor ingår värme, vatten, tv, bredband och källarförråd.

På Storgården bor du i ett lugnt område med närhet till livsmedelsaffär i Skäggetorp Centrum såväl som större handelscentrum i Tornby, restauranger, grönområden, skola såväl som förskola. Bostaden ingår i den stabila HSB föreningen Gasellen som omfattar 546 lägenheter och är en av Östergötlands största förening. Brf Gasellen tillhandahåller även sina medlemmar gästlägenhet, samlingslokal, bastu och pingisrum, boulebana, tvättstuga, slöjdsal samt gym. Till lägenheten medföljer även ett vindförråd.

Missa chansen att förvärva detta trivsamma boende! Varmt välkommen på visning.

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en inbjudande hall med hatthylla. Hallen har vita väggar och vackert trägolv.

Kök
Välplanerat och ljust kök från IKEA med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Köket har ljusa väggar och vackert trägolv. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, kyl, frys, fläkt och diskmaskin.

Vardagsrum
Ett rymligt och öppet vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Rummet har ljusa väggar och vackert trägolv.

Sovrum 1
Från hallen når du detta sovrum, som är inbjudande och fint med en stor walk in closet, plats för stor säng och fint ljusinsläpp. Tapetserade väggar och mörkt golv.

Sovrum 2
Ett stort sovrum med plats för stor säng och plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord. Vitmålade väggar och mörkt golv.

Sovrum 3
Ett lite mindre rum med plats för säng, nattduksbord och plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord. Detta sovrum har tapetserade väggar och mörkt golv och går utmärkt att använda som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum 1
Ett stort, fräscht och påkostat badrum med jacuzzi, toalett, tvättmaskin, förvaringsskåp, badrumsskåp och handfat. Klinkergolv och kaklade väggar.

Badrum 2
Lägenhetens andra badrum renoverades 2017 och erbjuder bland annat dusch, toalett, handfat och handdukstork. Ett lite mindre badrum med väggar i vitt kakel och klinkergolv.

Balkong 1
Rymlig balkong med lättmöblerade ytor och sol hela eftermiddagen och kvällen. Här har man utsikt mot gatan. Balkongen nås via vardagsrummet.

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 101 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Hsb brf Gasellen
Organisationsnummer: 722000-1080
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 546
Antal lokaler: 0

HSB brf Skäggetorp 1 och HSB brf Skäggetorp 2 har sammanslagits till en gemensam bostadsrättsförening och bytt namn till HSB brf Gasellen.

Besök gärna föreningens hemsida www.hsb.se/ostergotland/gasellen

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga:
Föreningen har flera tvättstugor som nyligen renoverats. De ligger i separata hus.

Tvätthall:
Föreningen har två biltvätthallar till förfogande för föreningens medlemmar. Dessa används gratis men är endast avsedda för tvätt av fordon.

Övernattningsrum:
Två övernattningsum med fyra bäddar vardera. Rummen har separat toalett och dusch. Dessa kostar 200 kr/natt att hyra och bokas hos vicecärden.

Motionsrum:
I föreningen finnns ett välutrustat gym som medlemmar kan nyttja gratis. Maskiner och redskap för konditions- och styrketräning. Behörighetskort krävs och hämtas hos vicevärden.

Hobbyrum:
Välutrustat hobbyrum med snickarbänk och verktyg.

Övrigt:
Bastu finns att tillgå.
Föreningen har tre st. boulebanor.
Släpkärra finns att hyra.
Välorganiserad sophantering med regelbunden tömning.

Föreningens ekonomi

Föreningen är HSB-certifierad. HSB-certifiering är ett system för att kvalitetssäkra bostadsrättsföreningar. En certifierad förening håller en mycket hög standard och uppfyller medlemmarnas krav på information. Certifieringen visar omvärlden att bostadsrättsföreningen är välskött och att styrelsen arbetar professionellt och långsiktigt. En certifierad förening lämnar bra och tydlig information om verksamheten, vilket bland annat är betydelsefullt när en bostadsrätt ska säljas eller när lån ska sökas (info från föreningens hemsida).

Ingen avgiftshöjning finns planerad, föreningen höjde månadsavgiften med 1% från 2019-01-01.

Föreningens renoveringar

Gjorda renoveringar:
Portlås med portkod samt taggsystem 2016
Byte till säkerhetsdörrar, 2015-2016
Elrenovering från 1-fas till 3-fas m m 2013-2015.
Fönster och dörrar är bytta.

Månadsavgift

Avgift: 5 402 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och tv-grundutbudet.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.22345 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Gjorda renoveringar:
Portlås med portkod samt taggsystem 2016
Byte till säkerhetsdörrar, 2015-2016
Elrenovering från 1-fas till 3-fas m m 2013-2015.
Fönster och dörrar är bytta.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy