Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lingonkullen H02 Björnrike, Björnrike, Härjedalen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
88 kvm
Avgift
3 215 SEK / mån
Rum
5 rum

Ski in/Ski out och utsikt över fjällen i högkvalitativa svenska timmerhus

Säljsuccén fortsätter; 16 förhandsavtal är nu klara och ombildningen kommer att genomföras! En fin övervåning är fortfarande ledig för att teckna förhandsavtal; H04. Tillträdet kommer att ske september 2020 och först då erläggs avgiften. Om du tecknar förhandsavtal nu får du välja en valfri vecka att använda lägenheten under kommande säsong i mån av plats, utan merkostnad för dig!

I populära Björnrike, familjernas favorit, ligger vackra Lingonkullen med fem kedjehus signerade Forsgrens Timmerhus. Husen andas tradition, harmoni och fjällkänsla. Pisten ligger alldeles bredvid och hela familjen kan lätt ta sig in och ut ur pisten och direkt hem. Lägenheten du kommer hem till är ljus, trivsam och har genomgående hög standard. Efter dagens äventyr i fjällen har ni sällskap av kvällssolen och utsikten till middagen eller soffhänget. Inte konstigt att Lingonkullen blivit en stor favorit sedan uppförandet 2014.

Varje parhus inrymmer fyra bostadsrätter fördelade i två separata huskroppar som sammanlänkas genom tak. Under taket finner ni entréerna till respektive bostadsrätt, tillhörande skidförråd och teknikrum. Det finns parkering för två bilar till varje lägenhet. Parkeringsplatsen är praktiskt placerad mellan övre och nedre huslängan, vilket lämnar yta mellan byggnaderna och gör det smidigt att komma in och ut med semesterpackning och matkassar. Det finns alltså tio övervåningar som alla har riktigt fin utsikt och balkong. Du har ännu chansen att teckna H04.

Lägenheterna är byggda med kunskap och förståelse för våra önskemål om den perfekta fjällvistelsen. Kök och allrum i öppen planlösning. Åtta sängplatser fördelade på två sovrum med dubbelsängar och två mindre sovrum med enkelsängar. Badrum med dusch och bastu samt ytterligare ett badrum med dusch och WC.

Stadgar för Brf Lingonberryhills samt intygsgiven kostnadskalkyl ligger under "dokument". Under våren 2019 ombildades husen till bostadsrätter och du har möjlighet att teckna förhandsavtal på lägenheten som kan komma att bli ditt hem i fjällen! Tillträdet är beräknat till september 2020 och först då erläggs avgiften.

Bostadsrätten på bilderna är H14. Lägenheterna säljs fullt möblerade. Lägenheterna ligger idag under uthyrningsavtal med Skistar och har historiskt haft mycket god beläggning och goda intäkter. Fråga mäklaren för mer info om just din bostadsrätt.

Gå på 3D visning genom att klicka på pilen i fönstret på mäklarens hemsida. Rör dig sedan fritt i lägenheten.

Anmäl dig för visning på plats med mäklaren. Välkommen hem till Lingonkullen!

Förmånligt erbjudande med rabatt på Skistars förmedlingsprovision erbjuds, se pdf under dokument här i annonsen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy