Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Finnbergsvägen 8, Finnberget, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
58 kvm
Avgift
3 285 SEK / mån
Rum
3 rum

Stilrent renoverad minitrea med två balkonger

På populära och familjevänliga Finnberget välkomnas ni hem till denna totalrenoverade minitrea. Omgjord från en tvåa (2017) till en numera optimal minitrea. Inte bara en utan två balkonger varav den ena är ordentligt stor och ligger vänd mot bl.a. havsviken vid Kvarnholmen. Här njuter ni med fördel av en härlig frukost i morgonsolen, österläge. Den andra balkongen nås från den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och blickar ut över den lugna innergården där man kan njuta av kvällssolen, västerläge.

Lägenheten är mycket inbjudande med en genomtänkt planlösning vilket ger maximalt nyttjande av ytan och ett vackert ljusflöde i hela lägenheten. Köket är modernt från 2017 med smakfulla lösningar och fina detaljer. Öppen planlösning mot vardagsrum. Det ljusa vardagsrummet rymmer både soffa och matsalsbord. Båda sovrummen har plats för dubbelsäng och är genomgående ljusa och fräscha med ett härligt ljusinsläpp. Inte nog med det finns det gott om förvaringsmöjligheter via den rymliga klädkammaren i master-bedroom och ett flertal garderober genomgående i lägenheten.

Uppe på Finnberget bor du med utsikt över hela stan. Här slutar Finnbergsvägen, vilket gör att genomfartstrafik saknas. Området präglas av lugn och under sommarhalvåret av grönska. Här bor du mitt emellan skärgård och storstad och närkontakten med vattnet och båtlivet är något alldeles speciellt. Trots det så är innerstan nära och du når Slussen på bara 10 minuter. SL har även en linje med färja från antingen närliggande Finnboda hamn eller Kvarnholmen direkt in till Nybroplan.

En chans ni inte får missa- Välkommen hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy