Visningar

mån 22 apr 12:45 - 13:15
Öppen visning - välkommen!
ons 24 apr 18:00 - 18:30
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 595 000 SEK / bud
Adress
Folkets Parksgatan 10, Valla, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
85.3 kvm
Avgift
4 158 SEK / mån
Rum
3 rum

Riktigt fin lägenhet i populära kvarter, två balkonger och bra planlösning

Välkommen till en mycket fin och nästintill ny lägenhet på våning två med hiss. Denna rymliga trea från 2015 har det mesta som man kan önska sig. Köket är riktigt stort och här finns plats för matbord för stort sällskap. Vardagsrummet är mycket ljust och luftigt och de två sovrummen har bra storlek då båda är rymliga. Mellan sovrummen har ni tillgång till klädkammare. Det stilrena badrummet är även det stort och här finns både tvättmaskin, torktumlare och bänk där man kan vika tvätt. Sist men inte minst, här har ni två rymliga balkonger. Den stora balkongen om ca 11 kvm ligger i härligt söderläge och den andra ligger mot föreningens mycket vackra innergård. Lyx med två balkonger!

Folkets Park är ett nytt bostadsområde med cirka 330 bostäder i olika upplåtelseformer. Först ut var denna förening Brf Dansbanan med 51 bostadsrättslägenheter.

Bo i vacker omgivning med fina grönområden med närhet till såväl Gamla Linköping, Universitetet som till City. Det mesta finns inom cykelavstånd. Närhet till allmänna kommunikationer och populärt motionsspår i Rydskogen.

I den låga avgiften ingår värme, bredband, IP-telefoni (fast kostnad) och bostadsrättstillägget i hemförsäkringen.

I föreningen finns övernattningsrum, cykel- och barnvagnsförråd samt återvinningsrum. Till lägenheten hör ett källarförråd. Mycket fin fastighet och grönskande innergård med fina omgivningar i Folkets Park.

Ni blir inte besvikna!

Beskrivning

Entréhall med klinkergolv vid entrén och ekparkettgolv i hall. Här har ni rymlig avhängningsyta och en spegelgarderob med skjutdörrar.

Stort badrum med klinkergolv och helkaklade väggar samt ett vädringsfönster. Utrustning: Badkar, wc, handfat kommod och spegelskåp med belysning, tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Mycket rymligt och stilrent Marbodalkök med vita köksluckor, laminerade bänkskivor, svart kakel över diskbänk/arbetsytor och matplats för 6-8 personer intill fönster.
Utrustning: Maskinpark från Bosch -15, Kyl/frys i fullhöjd, spis med induktionshäll, fläkt, diskmaskin, inbyggd mikro samt inbyggd varmluftsugn.

Stort och mycket ljust vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp mm.

Två stora sovrum. Båda har utgång till rymliga balkonger. Det ena sovrummet har tre garderober och det andra har en skjutdörrsgarderob.

Mellan sovrummen har ni tillgång till klädkammare.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Dansbanan 2016.pdf Årsredovisning HSB Brf Dansbanan i Linköping 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32.29%.

Församling

Gottfridsberg.

Storlek

Boarea 85.3 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

15

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2015
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB DANSBANAN
Organisationsnummer: 769625-7182
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 15
Antal lägenheter: 51
Antal lokaler: 0
Adresser: Fokets Parksgatan 8-12 och Gullbergsgatan 2-4.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns övernattningsrum, cykel- och barnvagnsförråd samt återvinningsrum. Till lägenheten hör ett källarförråd.

TV

Digital-TV som ingår i avgiften.

Internet

Lägenheten förses med fiberanslutning. Inom lägenheten anordnas flerfunktionsuttag för data, digital-tv och IP-telefoni.

Månadsavgift

Avgift: 4 158 SEK / mån
I avgiften ingår värme, bredband, IP-telefoni (fast kostnad) och bostadsrättstillägget i hemförsäkringen.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Driftskostnad

590 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
VA: 265 SEK
Elektricitet: 200 SEK
Uppskattade siffror

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.92679 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Uteplats 1: Balkong om ca 11 m²
Uteplats 2: Balkong mot föreningens mycket vackra innergård.

Bilplats

33 garageplatser i källaren. 690 kr/mån.
12 parkeringsplatser. 425 kr/mån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy