Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Sandstuguvägen 24, Uttran, Uttran
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71.5 kvm
Avgift
4 044 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

3:a i modernt utförande med generösa ljusinsläpp

Här erbjuds en mycket trevlig lägenhet i modern tappning där ljusinsläppen dominerar från tre väderstreck genom de generösa fönsterpartierna.
Planlösningen är välplanerad där vardagsrum flyter samman med matplats och med köket i anslutning. Köket erbjuder gott om avlastningsytor och skåpförvaring och är smakfullt utrustat med vitvaror i rostfritt samt stilfulla luckor och en bänkskiva av carraramarmor. Sovrummen är välplacerade och inrymmer gott om förvaringsmöjligheter. Hallen är luftig och badrummet har gott om ytor och inrymmer även tvättmaskin och torktumlare.

Ett mycket trevligt område där dessutom servicen är under uppbyggnad och som även erbjuder skog och natur tätt inpå.

Varmt välkommen på visningarna!

Beskrivning

HALL
Luftig hall med goda avhängningsmöjligheter.

BADRUM
Helkaklat badrum med golvvärme och infällda spotlights. Vidare finns duschhörna med vikbara glasdörrar, vägghängd wc, tvättställ med under- och spegelskåp, handdukstork samt arbetsyta ovan tvätt&tork från Cylinda.

SOVRUM X 2
Bra sovrum med flertalet garderober.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat med rikliga ljusinsläpp och med utgång till balkong som erbjuder bästa möjliga solläge.
Ansluter till matplats för ca 6 personer.

KÖK
Köket ansluter till matplats och har gott om avlastningsytor och skåpförvaring. Smakfulla materialval med stilrena luckor och bänkskiva i cararramarmor samt vitvaror i rostfritt utförande i form av:
Kyl och frys i fullhöjd
Inbyggnadsug och mikro
köksfläkt
Induktionshäll
Integrerad diskmaskin

Hela bostaden har ekparkett.

Övrigt

Området
I området uppförs hyreslägenheter, bostadsrätter samt villatomter. I områdets norra del är en förskola/grundskola under uppbyggnad och förväntas stå klart 2020. Kvarnsjön är primärt ett bostadsområde men med i planeringen finns närbutik, cafe/ restaurang, gym och några affärslokaler. Vägnätet i området förbereds också för bussförbindelse med Tumba C, Salem/Rönninge och Södertälje. Idag finns buss 715 & 725 som tar dig till Tumba C och Tumba pendeltågstation på några minuter.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar.pdf Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Botkyrka kommun, Skattesats 33.49%.

Församling

Grödinge.

Storlek

Boarea 71.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

2:1104

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017

Föreningen

Föreningens namn: Brf Skogshöjden
Organisationsnummer: 769630-9215
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 2:1104
Antal lägenheter: 50
Antal lokaler: 0

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 4 044 SEK / mån

Driftskostnad

500 SEK varav:
Elektricitet: 500 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.07000 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong med kvällssol.

Bilplats

Garage finns att hyra för ca 750 kt/månad. Kö kan förekomma.

Övriga utrymmen

Alla lägenheter har tillgång till ett förråd i källaren. Det finns möjlighet att hyra extra förråd vid behov.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy