Länk kopierad!

Visningar

tis 18 jun
Välkommen att anmäla dig till visning!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 995 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Tolagsgatan 5, Hamnen, Nyköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
119 kvm
Avgift
5 773 SEK / mån
Rum
4 rum

Unikt tillfälle - Lägenhet högst upp i cylindern till försäljning

Högst upp i cylindern! Unik, rymlig och välplanerad 4:a i anslutning till Nyköpings populära hamnområde. Siktlinjer genom lägenheten i kombination med de rundade tjocka betongväggarna är kvalitéer utöver det vanliga. Hela lägenheten genomsyras av enhetliga färgval och stilrena detaljer. I lägenheten finns en inglasad, möblerbar balkong som via en skjutdörr ansluter till en öppen balkong. Den öppna balkongen når du även från ett av sovrummen. Från hela lägenheten, inte främst från den inglasade balkongen kan du njuta av utsikten. Läget på balkongen erbjuder sol från förmiddag till kväll, men framför allt är det svårt att släppa blicken från vattnet, hamnområdet, Arnö, Ärila... ja hela kommunen i princip. Fönster med låga bröstningar förstärker öppenheten och utsikten inifrån lägenheten. Det centrala läget, närhet till hamnen, båtplats samt utmärkt fiske ger detta boende fördelar som är svåra att överträffa.
Detta är ett boende utöver det vanliga. Välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Med klinkergolv och ekparkett samt ljusa väggar. Här finns plats för avhängning direkt innanför dörren. Lite längre in i hallen finns en skjutdörrsgarderob med spegelglas för extra förvaring. Till höger om entrén finns ett av lägenhetens två badrum.

Badrum 1
Ett badrum i anslutning till hallen med stilrent val av kakel och klinker. Här finns wc, handfat med överhängande spegelskåp, dusch bakom vikväggar, handdukstork samt eldriven komfortgolvvärme.

Vardagsrum
Silons unika cirkelformade vardagsrum ger en öppen och härlig känsla med stort ljusinsläpp från fönster med låga bröstningar. Utgång till inglasad balkong med matta på golv. I vardagsrummet ligger det på golvet den för lägenheten genomgående ekparketten och väggarna är ljust målade. I vardagsrummet finns det även en klädkammare bakom dubbeldörrar där utrymme finns för att ställa in några garderober. Rummet är rymligt och det finns gott om utrymme för umgänge samt plats för både middagsbord och soffgrupp.

Kök
Halvcirkelformat rum med matplats. Köket erbjuder förutom den genomgående ekparketten och de ljusa väggarna även en ordentlig maskinpark bestående av induktionshäll, köksfläkt, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i högskåp. Luckor från Vedum och vitvaror från Siemens.

Sovrum 1-3
Tre sovrum i varierande storlek med ekparkett och ljusa väggar. Det mindre sovrummet som idag används som kontor där dörren tagits bort och öppnats upp, har utgång till balkong. Det andra sovrummet ligger i anslutning till köket och det tredje, största sovrummet ligger i lägenhetens bortre, lite mer intima del. Det sistnämnda sovrummet har en skjutdörrsgarderob med spegelglas till förvaring.

Badrum 2
I anslutning till köket ligger det andra badrummet som är inrett med kakel och klinker i fräscha färger. Här finner ni badkar, wc samt tvättställ och handdukstork. Under klinkergolvet ligger en eldriven komfortgolvvärme. Tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar.pdf Energideklaration.pdf Årsredovisning 2018-12-31 Frågelista.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nyköping kommun, Skattesats 33.67%.

Församling

Nyköping.

Storlek

Boarea 119 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

233490001-1503

Våning / hiss

Våning 15 av 16.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2012/2013
Byggnadstyp: Höghus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Skeppsbron
Organisationsnummer: 769621-7103
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 233490001-1503
Antal lägenheter: 44
Antal lokaler: 0

Parkering: Om man önskar parkering så finns det en parkering med eluttag för motorvärmare till varje lägenhet. Kostnad 400 kr/mån.

TV och bredband: IP-TV från Sappa / digital-TV, grundutbud ingår i avgiften.
Tilläggskanaler kan fås mot tillägg.

Bredband tecknas enskilt mot avgift, se Gästabudsstadens utbud.

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftshöjningar enligt bostadsrättsföreningen 2019-04-08

Föreningens renoveringar

Inga planerade renoveringar. 2019-04-09.

Energideklaration

Energiklass: B
Energiförbrukning: 58 /per kvm (atemp) och år

TV

IP-TV samt telefoni via fiber/Gästabudsstaden

Internet

Bredband via fiber/Gästabudsstaden.

Månadsavgift

Avgift: 5 773 SEK / mån
I månadsavgiften ingår en administrativ avgift för individuell mätning på 21 kr.
Kostnad för el, kall och varmvatten tillkommer efter förbrukning.

Driftskostnad

404 SEK varav:
Försäkring: 103 SEK
VA: 93 SEK
Elektricitet: 208 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.56079 %
Andel av årsavgiften: 2.56079 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare

Uteplats

Inglasad balkong med infravärme.
Öppen halvcirkelformad, öppen balkong.

Bilplats

Parkeringsplats finns för 400kr/mån

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy