Länk kopierad!

Visningar

ons 28 aug 17:00 - 17:30
Bokad visning - Varmt välkommen med er anmälan!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 625 000 SEK / som utgångspris
Adress
Gräddgatan 7, Kallebäck, Göteborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
49 kvm
Avgift
2 858 SEK / mån
Rum
2 rum

Hörnlägenhet med söderbalkong

Hörnlägenhet med alla bekvämligheter, bra förvaring och stor balkong i soligt läge! Välkommen upp till våningsplan 7 och denna ljusa nya hörnlägenhet. Redan när ytterdörren öppnas möter ett härligt ljus som strömmar in genom sovrumsfönstret. Balkongen är placerad i söderläge och försedd med trallgolv och eluttag. Förvaring i flertalet garderober och klädkammare/förråd. Badrum med duschhörna, värmegolv och kombimaskin (tvättmaskin & torktumlare). Kök från Ballingslöv med vitvaror från Electrolux.

Härligt boende fritt från insyn och direkt närhet till kommunikation, matbutik och grönska. Buss 50 passerar var tionde minut från morgon till kväll. Korsvägen nås på 10 minuter och Chalmers nås på 20 minuter. Perfekt för studenten!

Promenadavstånd till Delsjö golfklubb och Delsjöterrängen med stora skogar, löparspår, anlagda badplatser samt café. Endast 4 kilometer till nya shoppinggallerian i Mölndal.

I närområdet, Kallebäck finns bland annat matbutik, pizzeria, nyanlagd hinderbana, dirtbike slinga, löparslinga och utsiktspunkt med grillplats. Perfekt investeringsområde tack vare kommande utveckling med byggnation av handel, kontor och boende.

Beskrivning

Två hissar eller trappor tar dig upp till det sjunde våningsplanet och denna ljusa tvårummare med bästa placering i huset. Här har du sol större delen av dagen, tack vare hörnläget mot sydost. Rofyllt läge. Långt till närmsta hus ger ingen insyn samt massiv säkerhetsdörr som stänger ute eventuella ljud från trapphuset. I entrén ligger ett praktiskt klinkers på golvet och på väggen hänger en stilren hatthylla för dina ytterkläder. Allt för ett trevligt välkomnande. Väggar målade i ljus nyans, parkettgolv och fönsterbräden i vackersten återfinns i bostadens rum.

Från entrén nås badrummet. Grått, hexagonformat klinkers och vitt, stående kakel. Värmegolv för extra komfort och handduksvärmare och kombimaskin från Electrolux för maximal bekvämlighet. I källaren finns även en ny och effektiv tvättstuga. Badrummet är inrett med handfat och kommod bestående av två lådor, vägghängd spegel med läcker ram samt duschhörna med glasdörrar. Stäng dörren till sovrummet och du kan utan insyn nå badrum, bostadens fem garderober och klädkammaren utan insyn från någon granne. Klädkammaren fungerar även som förråd.

I slutet av hallen nås sovrummet med fri utsikt mot grönska. I dag är här inrett med skrivbord och säng men det finns gott om plats för en dubbelsäng om ni är två. Ljusinsläpp från öster ger ett svalt sovrum när det är dags att gå till sängs. Rullgardin finns monterad och ingår i köpet.

Kök och vardagsrum är i öppen planlösning och från denna sociala yta nås även balkongen. Perfekt för både cocktailparty och middag. Det är ju i köket som festen brukar vara. Rummet badar i ljus då det är ljusinsläpp via två stora fönster åt två väderstreck. Köksinredningen kommer från välkända Ballingslöv och har släta, ljusgrå skåp- och lådfronter. Belysning under överskåpen och vitvaror från Electrolux. Kombinerad kyl/frys, inbyggd mikro, diskmaskin, induktionshäll samt varmluftsugn. Utdragbar köksfläkt som tar hand om matoset, flertalet eluttag för din espressomaskin och som stänkskydd modernt hexagonformat kakel i varm, beige nyans. Ljus bänkskiva och stor djup kvadratisk diskho. Påkostad köksblandare som matchar skåpshandtagen och de rostfria vitvarorna. Naturlig matplats intill fönstret.

Vardagsrumsdelen ger gott om plats för favoritsoffan och det finns plats att hänga din TV på väggen. Ljust läge och friutsikt med långt till närmsta huskropp och riktning mot den intilliggande vackra grönskan på slänten mot Smörgatan 102. Fönster som öppnas utåt så att du slipper flytta på dina krukor där du vill vädra eller släppa in det rikliga solljuset. Från denna sällskapsyta nås balkongen via läcker helglasad dörr. Strålande sol från tidig morgon och en bit in på eftermiddagen. Eluttag för mysbelysning och infravärmare förlänger säsongen.

Ett boende för studenten, paret eller dig som värdesätter närhet till naturen kombinerat med bra kommunikation.

Välkommen på visning!

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Ekonomisk plan.pdf stadgar.pdf

Länkar

Föreningens hemsida Stadsnätet iTUX

Bostadsfakta

Kommun

Kallebäck 7:11, Göteborg kommun, Skattesats 33.7%.

Församling

Örgryte.

Storlek

Boarea 49 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1604

Våning / hiss

Våning 7 av 14.
Hiss finns.
Två hissar från markplan

Byggnad

Byggnadsår: 2017-2018
Byggnadstyp: Höghus
Ventilation: FX-aggregat
Ventilationsinspektion: 2018-12-04

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Kallebäcks torn
Organisationsnummer: 769634-2489
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1604
Antal lägenheter: 84
Antal lokaler: 0

Brf Kallebäcks Torn är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 2017. Föreningen består av en byggnad med 84 st bostadsrätter och har även del i ett garage där man förfogar över 35 st garageplatser. Föreningens byggnad var inflyttningsklar i december 2018. Föreningens fastighet heter Kallebäck 7:11 och föreningen äger marken.

Gemensamma utrymmen:
Föreningen har en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner och torkskåp. Perfekt när sängkläder och handdukar skall tvättas.
I föreningen finns även tre cykelrum, ett barnvagns/rullstolsrum samt ett styrelserum. Soprummet är placerat på gården.

Förvaltning:
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Conzignus Hem & Fastighet AB. Stena Fastigheter sköter den tekniska förvaltningen.

Försäkring:
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar. Kollektivt bostadsrättstillägg ingår för föreningens medlemmar.

Kommande renoveringar:
Då fastigheten är nybyggd föreligger inget renoveringsbehov.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energiförbrukning: 67 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2018-12-04

TV

Föreningen har ett gruppavtal med startutbud där man får en digitalbox gratis samt 8 kanaler kostnadsfritt.

Internet

Bredband och telefoni via stadsnätet iTUX. Avtal tecknas av lägenhetsinnehavaren.

Månadsavgift

Avgift: 2 858 SEK / mån
Individuell mätning av varmvatten och elförbrukning tillkommer samt kostnad för kabel-tv/bredband.

Tillträde

enligt överenskommelse

Driftskostnad

287 SEK varav:
Försäkring: 87 SEK
VA: 100 SEK
Elektricitet: 100 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.05290 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

JA, bostaden har en balkong placerad i söderläge som nås från vardagsrummet

Bilplats

Föreningens 35st garageplatser nås via hissarna. En vanlig garageplats kostar 1100 kr/månad och för närvarande finns lediga platser (2019-04-15). Utomhusparkeringar finns i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy