Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 950 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 025 000 SEK / utgångspris
Adress
Storgatan 18B, Centralt, Strängnäs
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
34 kvm
Avgift
1 262 SEK / mån
Rum
1 rum

Väldisponerad 1:a!

Trivsam 1:a på central adress á 34 kvm. Entréhall med klädhängare och klädkammare. Stort ljust rum med utsikt mot Storgatan och Domkyrkan. Modernt duschrum ifrån 2014 med vitt kakel och grå klinker. Duschhörna och handdukstork. Rymligt kök med matplats och ljusa skåpluckor. Lägenheten har fönster i två väderstreck och kännetecknas av ljusa färgval. Centralt läge med kort promenad till dels resecentrum dels butiker. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Entréhall utrustad med både klädhängare och klädkammare. Stort rum med vitmålade väggar och fönster. Lägenheten har fönster i två olika väderstreck. Fräscht duschrum ifrån 2014 med kakel och klinker. Duschhörna och handdukstork. Kök med ljusa skåpluckor utrustat med kyl/frys, spis och spisfläkt. Matplats.

Dokument (pdf)

Planritningar Brf Priorn 8, Stadgar 2015.pdf Brf Priorn 8, 2017.pdf 920341-deklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Strängnäs kommun, Skattesats 33.77%.

Församling

Strängnäs domkyrkoförs. med Aspö.

Storlek

Boarea 34 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

62110

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1940-tal

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Priorn 8
Organisationsnummer: 556728-7593
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 62110
Antal lägenheter: 39
Antal lokaler: 5

Förening med god ekonomi. Goda hyresintäkter.

Föreningens renoveringar

2018: Fiber indraget

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 1 262 SEK / mån

Driftskostnad

250 SEK varav:
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.43100 %

Bilplats

Parkeringsplats innergård, separat kö.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, tvättstuga och vindsförråd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy