Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sjöåkravägen 173, Bankeryd - Sjöåkra, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
113 kvm
Avgift
3 724 SEK / mån
Rum
5 rum

Radhus på Hembo!

Varmt välkommen till detta trevliga radhus i trygg bostadsrättsform om 113 kvadratmeter på trivsamma Hembo. Här finner du ett välplanerat och barnvänligt radhus med bra förvaringsmöjligheter och en härlig atmosfär . Här har du ett boende med huskänsla, men med bekvämligheten av att tillhöra en bostadsrättsförening. Därutöver erbjuder bostaden fönster i flera väderstreck och sociala ytor.

Rumsmässigt har denna femma något för de allra flesta. Här finns ett funktionellt och välutrustat kök med generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. Vidare erbjuder lägenheten ett ljust, socialt och mysigt vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp. Här finns det gott om plats för soffa och matgrupp. I dagsläget finns det också fyra sovrum i bostaden men möjligheten finns att enkelt ta ner en vägg och på så vis få ett större vardagsrum. Badrummet är rymligt och fräscht med toalett, stor dusch, badrumsskåp, handfat, kommod och golvvärme. Bostaden har även en fräsch och praktisk gästtoalett. När solen tittar fram slår man sig mer än gärna ner på någon av de två uteplatserna som båda har lättmöblerade ytor.

Här bor du i en trevlig och välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. I avgiften om 3724 kronor ingår fiberbredband, tv och garageplats. Dessutom har du tillgång till en modern och rolig lekplats.

På Sjöåkra bor du i trivsamma kvarter. Naturen och härliga promenadstråk nås på under minuten och stranden ligger även den på bekvämt gångavstånd. I närheten finner ni även matbutiker, skolor, vårdcentral, fina grönområden och bra kommunikationer vilket gör det enkelt för hela familjen att trivas!

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy