Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Valkyriavägen 7, 3 tr, Rissne, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
99 kvm
Avgift
5 584 SEK / mån
Rum
4 rum

Ansvarig mäklare

Natalie Lundell
Ansvarig mäklare Natalie Lundell

4:a med uthyrningsdel och underbar balkong!

Varmt välkomna till Valkyriavägen 7 och denna 4:a med uthyrningsdel. I Brf Valkyriavägen kommer det sällan ut bostäder till salu och om än mer sällan lägenheter med uthyrningsdel, så detta är en unik möjlighet att flytta in i en skötsam förening på en attraktiv adress.

Denna bostad är välplanerad och här är ytskikt gjorda och badrum renoverat, så möjligheten att sätta sin egen prägel på köket finns för den som vill skapa ett personligt hem. Från köket nås en stor, inglasad balkong belägen i grönskande läge, utan någon insyn. Här kan härlig morgonsol avnjutas.

Bostadens uthyrningsdel är separerad i dagsläget och hyrs ut. Den består av en hall, ett badrum samt ett allrum. Perfekt för dig som önskar få in en extra inkomst varje månad. Det finns även möjlighet att öppna upp och använda bostaden som en stor 4:a om så önskas.

Till bostaden hör goda förvaringsutrymmen i form av stor klädkammare och flertalet garderober samt tillgång till källarförråd.

På Valkyriavägen 7 bor ni i en stabil förening med god ekonomi. Föreningen har nyligen genomfört ett takbyte och underhåller byggnaden på ett bra sätt. Enligt föreningen finns ekonomin för att utföra en del kommande renoveringar utan att behöva ta upp nya lån. Bekvämligheter såsom indraget fiber och modern tvättstuga finns i huset och Rissne centrum med tunnelbana ligger med några få minuters promenad från adressen. Rissne i sig är en växande stadsdel i Sundbyberg och kan även stoltsera som Sundbybergs grönaste stadsdel. Nya områden med villor och radhus växer upp, centrum ska upprustas och tvärbanan kommer finnas här inom några år. Härifrån tar man sig smidigt till alla delar av Stockholm, antingen via tunnelbana, bussar, men även med cykel då fina cykelvägar finns via Rissne. Läs gärna mer under "övrigt" för det finns mycket gott att säga om området.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy