Länk kopierad!

Visningar

tis 17 sep 18:30 - 19:00
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 775 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Berzeliigatan 6, Vasastaden/centralt, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
78 kvm
Avgift
3 944 SEK / mån
Rum
3 rum

Karaktärsfull gaveltrea på central adress!

Tilltalande gavellägenhet med en fantastisk kombination av modern funktionalitet och charmfulla attribut. Här presenteras en ljus och förförande vacker trerumslägenhet med ett perfekt cityläge i hjärtat av Vasastaden. Lägenheten ligger på tredje våningen i en charmig 20-talsbyggnad med hiss. Såväl lägenheten som byggnaden har totalrenoverats 2014 vilket bidrar till ett bekvämt och stilfullt boende med flertalet tidstypiska detaljer bevarade, bland annat eldningsbar öppen spis, fiskbensparkettgolv och vackra skjutdörrar.

Det härliga gavelläget bidrar till generösa ljusflöden. Planlösningen är väl genomtänkt med stora sällskapsutrymmen, ett rymligt kök med matsalsdel och serveringsgång, ett luftigt sovrum med goda förvaringsmöjligheter och ett helkaklat duschrum. Balkong i fint söderläge med begränsad insyn.

Stabil bostadsrättsförening med välskötta fastigheter och en engagerad styrelse. I månadsavgiften på 3 944 kr ingår värme, vatten och kabel-tv.

Denna lägenhet ligger i attraktiva Vasastaden med närhet till city, resecentrum, bibliotek, Konsert & Kongress och cykelavstånd till Universitetet. Stångån och dess fina promenadstråk ligger även några minuter bort. Helt enkelt med närhet till det mesta.

Sammantaget ett kompromisslöst boende där ingenting är i behov av renovering. Bara att flytta in och börja trivas från dag ett!

Beskrivning

HALL
Inbjudande hall med vitmålade väggytor och klinkergolv. Direkt när du kliver in genom dörren möts du av ljusinsläppet från fönstren i det vackra burspråket i vardagsrummet.

KÖK
Smakfullt inrett kök med vita skåpsluckor, bänkskiva i svart granit och vitt kakel mellan arbetsbänk och skåp. Den maskinella utrustningen utgörs av kombinerad kyl/frys, induktionshäll, ugn, inbyggd mikrovågsugn, spisfläkt och diskmaskin. Intill köket finns en serveringsgång med skåp och serveringsyta. Generöst utrymme för matsalsmöbler. Parkettgolv och vitmålade väggytor.

VARDAGSRUM
Luftigt vardagsrum med stora fönster i burspråk, fiskbensparkettgolv och vitmålade väggytor. I vardagsrummet finns en ståtlig öppen spis som går att elda i.

SÄLLSKAPSRUM/SOVRUM
Rymligt sällskapsrum som även kan användas som sovrum. Generösa ytor och härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Vacker fiskbensparkett och vitmålade väggytor.

SOVRUM
Väl tilltaget sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Två platsbyggda garderober samt skjutdörrsgarderober. Parkettgolv och målade väggytor. Från sovrummet når man balkongen i söderläge.

DUSCHRUM
Fräscht, helkaklat duschrum med toalett, kommod, spegelskåp och dusch med vikbara glasdörrar. Tvättmaskin och handdukstork.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Årsredovisning Stadgar Frågelista.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 78 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1131

Våning / hiss

Våning 3 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1929
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Berzelii
Organisationsnummer: 769628-0507
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1131
Antal lägenheter: 47
Antal lokaler: 0

Föreningen består av fastigheten på Berzeliigatan 6 samt fastigheten på Birgittagatan 2 och 4. Totalt 47 lägenheter i föreningen.
2016 var föreningens första helår då byggnaderna blev klara 2015.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Ingår i avgiften.

Internet

Bredband. Leverantör: Com Hem. 98 kr/månad. Obligatoriskt.

Månadsavgift

Avgift: 3 944 SEK / mån

Driftskostnad

375 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Kostnad för el schablondebiteras varje månad på ett fast belopp.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.02000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Härlig balkong i söderläge

Bilplats

I garaget finns 14 platser. 7 platser tillhör föreningen. (Pris 1000kr/mån)
Boendeparkering i området om 370kr/mån.

Övriga utrymmen

I källaren finns ett förråd om ca 4-5 kvm och även tillgång till gemensam tvättstuga, gemensam wc samt cykelförråd. (iordningställt 2015)

Föreningen har installerat solceller på taket.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy