Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lavettvägen 31, Rissne, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
96 kvm
Avgift
5 183 SEK / mån
Rum
4 rum

Ansvarig mäklare

Natalie Lundell
Ansvarig mäklare Natalie Lundell

Renoverad 4:a med uthyrningsdel

ACCEPTERAT PRIS 2 995 000 kr, välkomna! Är ni ute efter en renoverad 4:a med separat uthyrningsdel? Då har ni hittat rätt!

Denna bostad erbjuder ett stilfullt renoverat kök, två renoverade badrum, genomgående fina ytskikt och rymliga rum - vilket är få förunnat idag. Från hallen når ni bostadens hjärta, ett öppet och rymligt vardagsrum med plats för stora sällskap. Från vardagsrummet nås, via fina dubbeldörrar, bostadens balkong som är belägen i västläge. Från balkongen och via fönster i två väderstreck tillförs fint ljus till hela bostaden.

Bostadens uthyrningsdel är i ett mycket gott skick med ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Här finns en praktisk hall med plats för ett förvaring, ett renoverat badrum med dusch och ett allrum. Uthyrningsdelen är idag inte uthyrd, men man kan med enkla medel skapa en helt separat bostad och hyra ut. En fantastisk möjlighet att nyttja bostaden efter eget behov och få in en extra inkomst!

På Lavettvägen bor ni i en stabil förening belägen på en lugn och grönskande adress i Rissne. I föreningen finns bekvämligheter såsom två innergårdar med lekplatser och grill, två tvättstugor, cykelförråd, separata källarförråd samt föreningslokal med övernattningsmöjlighet för medlemmarna. Det finns även lediga parkeringsplatser!
Med några få minuters promenad når man Rissne torg med tunnelbana, bussar och mataffärer. Området växer så det knakar och framtidsplanerna för Rissne när det kommer till utökade kommunikationer och nya bostadsområden är fantastiska, med ett nytt villaområde i närheten. Planer finns på att rusta upp hela centrum och tvärbanan kommer inom några år. Ni tar er smidigt ut på E4 och E18 för den som kör bil.

Varmt välkomna till Lavettvägen 31.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy