Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lundagatan 6B, 1 tr, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54 kvm
Avgift
2 725 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ytterst välplanerade 2rok med stora sällskapsytor och vackra originaldetaljer

Välkommen till en perfekt planerad 2:a med fönster i två väderstreck, mysig balkong i söder och centralt läge mitt emellan Västra Skogen och Solna C! Bo bekvämt i trivsam Brf i mycket populärt område! Nära till t-bana, bussar, Ica, café, pizzeria, thaimat och annan service, samt fina promenadvägar längs vattnet intill Pampas Marina, via Karlbergs Slott och vidare in till stan. I närheten finns sköna grönområden och restaurangen Asplunds. Med sin närhet till stan blir området och Huvudsta bara mer och mer populärt!

Den här ljusa bostaden karaktäriseras av stilrena materialval i vitmålade väggar och vackert originalgolv i fiskbensparkett. Vardagsrummet är stort med lättmöblerade sällskapsytor för trevligt umgänge med goda vänner. Rejäla fönsterpartier ger ett vackert ljusinsläpp samt vätter ut mot balkongen i söderläge. Det praktiska och välplanerade köket rymmer matplats för fyra personer. Goda förvaringsmöjligheter finns bakom vita skåpsluckor och i flera utdragbara lådor. Det trevliga duschrummet ger dig en bra start på dagen med god förvaring i badrumsskåp och i kommod. Det är även utrustat med en tvättmaskin så du slipper boka OB-tider i tvättstugan! I det rymliga sovrummet finns två stycken bevarade originalgarderober som går från golv till tak och rymmer allt du önskar. Möblerbar hall med god förvaring i stor garderobsmöbel med dubbeldörrar. Säkerhetsdörr. Till lägenheten hör ett vind- och ett källarförråd. Gemensam tvättstuga och gemensamt cykelrum finns i fastigheten.

Här finns alla möjligheter för att trivas, vad väntar du på? Välkommen hem!

Beskrivning

HALL
Direkt när du kliver in i hallen på Lundagatan 6B möts du av ett rikt ljusflöde från lägenhetens fönster i två väderstreck. Hallen har god förvaring i både dubbelgarderob rakt in innan duschrummet och upphängning in till höger. Dessutom är hallen så pass stor att den rymmer extra möblemang som exempelvis ett avlastningsbord eller skrivbord. Svart klinker kombinerat med parkettgolv. Vita väggar.

KÖK
Köket nås in till vänster från hallen. Här möts du av goda arbetsytor och god plats för matbord och stolar som bjuder in till härliga middagar och lugna frukostmorgnar invid fönstret. Materialvalen är stilrena med vita skåpsluckor, en praktisk blandning av rostfritt och trä i arbetsbänk, vita maskiner och kromad blandare. Dessa möts med vita väggar och parkettgolv.

SOVRUM
Lägenhetens sovrum är stort och luftigt med god förvaring i två stycken platsbyggda garderober i original. Dessa är välbevarade och går från golv till tak med optimalt utnyttjad takhöjd. Det rofyllda rummet har god plats för rejäl dubbelsäng och ger dig en naturlig plats för god nattsömn. Vita väggar och parkettgolv.

DUSCHRUM
Duschrummet har god standard och är helkaklat med lyxiga attribut såsom handdukstork och tvättmaskin. Porslin i vitt kombinerat med kromade blandare går väl i ton med de ljusa ytskikten. Dessutom finns här god plats för alla dina skönhetsprodukter i väggskåp intill stor och härlig spegel.

?VARDAGSRUM/BALKONG
Vardagsrummet öppnas upp från hallen till ett rum som flödar av ljus och rymd. Låt dig fångas av den inbjudande balkongen i söder och den vackra fiskbensparketten i vardagsrummets golv. Med stora ytor kan fantasin flöda fritt gällande önskat möblemang. Fyll upp vardagsrummet med en stor soffa där hela gänget får plats inför fotbollsmatchen och ställ in ett matsalsbord för långa kvällar med större sällskap.

Välkommen till ett boende fullt med möjligheter! Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planritningar BRF BRF Hälla 19 energideklaration BRF BRF Hälla 19 stadgar BRF Årsredovisning 2018 (16).pdf

Bostadsfakta

Kommun

Solna kommun.

Storlek

Boarea 54 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

15

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
1 trappa upp.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1952

Föreningen

Föreningens namn: Brf Hälla 19
Organisationsnummer: 769620-4861
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 15
Antal lägenheter: 23
Antal lokaler: 1

Brf Hälla 19 består av 21 bostadsrätter och 2 hyresrätter samt 2 lokal.
Ekonomisk Förvaltare Fastum tel 90 220

Parkering: 7 garageplatser. Går att hyra för ca 1 056 kr/mån. Ingen kötid.
13 parkeringsplatser. Går att hyra för 333 kr/mån. Ingen kötid.
Boendeparkering finns i området, mer info; www.solna.se

TV och bredband: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Bredband. Leverantör: Com Hem. Bredband debiteras utöver månadsavgiften 266kr/mån.

Gemensamma utrymmen: Det finns cykelrum, barnvagnsrum och tvättstuga (i källarplan under port 6A) utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, en mangel och ett torkrum.
Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett matkällarförråd.
Föreningen har en uteplats på framsidan av huset.

Föreningens ekonomi

Föreningen gör en årlig avgiftshöjning med 2% per år enligt plan.

Föreningens renoveringar

2010 Stamspolning
2010/2011 Ny frånluftsfläkt, kanalrensning ventilation
2011 Byte värmeväxlare, ny el
2012 Ny stenbeläggning 6B, 2 st nya tvättmaskiner, 1 st ny kallmangel, målning av torkrum, nya entrédörrar, pärm för systematiskt brandskyddarbete upprättad
2014 Fönsterbyte på fastighetens baksida samt gavlar
2014 Byte radiatorventiler
2014-2015 Fönsterbyte framsida
2015 Stamspolning
2016 Besiktning stammar med kamera, byte av fastighetens låscylindrar, nya portkodläsare installerades, ny sopkyrka uppställd, radonmätning
2018 Renovera/fräscha upp trapphuset
2019 Entrédörrar renoverade
2020 Renovering utav balkongerna

Komande renoveringar:
Upphandling av extern förvaltare - Fastighetsskötsel, teknisk förvaltning - 2020
- Balkongräcken - 2020
- Stamspolning - 2020
- Carports (tak över parkering) - 2021

Energideklaration

Energiförbrukning: 178 kWh/kvm och år

Månadsavgift

Avgift: 2 725 SEK / mån
Obligatorisk kostnad om 266 kr/mån tillkommer för bredband.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.287 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

2010 Stamspolning
2010/2011 Ny frånluftsfläkt, kanalrensning ventilation
2011 Byte värmeväxlare, ny el
2012 Ny stenbeläggning 6B, 2 st nya tvättmaskiner, 1 st ny kallmangel, målning av torkrum, nya entrédörrar, pärm för systematiskt brandskyddarbete upprättad
2014 Fönsterbyte på fastighetens baksida samt gavlar
2014 Byte radiatorventiler
2014-2015 Fönsterbyte framsida
2015 Stamspolning
2016 Besiktning stammar med kamera, byte av fastighetens låscylindrar, nya portkodläsare installerades, ny sopkyrka uppställd, radonmätning
2018 Renovera/fräscha upp trapphuset.

Uteplats

Har balkong

Övriga utrymmen

Det finns cykelrum, barnvagnsrum och tvättstuga (i källarplan under port 6A) utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, en mangel och ett torkrum.
Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett matkällarförråd.
Föreningen har en uteplats på framsidan av huset.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy