Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Telegrafgatan 1, Frösunda/Solna, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
122.9 kvm
Avgift
5 681 SEK / mån
Rum
5 rum

Skapa ditt drömboende i en av Frösundas trevligaste femmor

Direkt när du kliver in i bostaden på Telegrafgatan 1 möts du av en fantastisk rymd och ett ljus som genomsyrar bostaden. På gaveln ut mot trädkronorna med stora fönster och väl tilltagna rum är denna bostad nu äntligen till salu. Här bor du i ett familjärt område med förskolor och skolar i närheten (bland annat Alfaskolan på andra sidan Boulevarden), välbesökta uteserveringar, restauranger samt caféer runt hörnet och direkt närhet till kommunikationer så som buss in till stan samt pendeltåg invid Solna station och flygbussar. Dessutom bor du i denna populära förening med en av områdets trevligaste innegårdar som erbjuder både gräsmatta, lekplats och grillmöjligheter, bord och stolar.

Det här är en sån där chans som man bara inte får missa! Bostaden är extraordinär med sin välplanerade yta och stora rum. Här finns gott om förvaring för hela familjen, både i hallen med förråd men även med plats för garderober eller byråer i samtliga sovrum. Vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier och stora gemensamma ytor gör bostaden till en naturlig plats att trivas tillsammans på. Samtidigt gör uppdelningen av rummen att man både har uppsikt över barnen i soffan när man lagar mat och kan erbjuda en tonåring ett rum att stänga till som är ens alldeles egna. Här ryms vänner och familj i både kök och vardagsrum eller varför inte på balkongen med en härlig middag i solen?

Här finns chansen att bo och växa i en fantastiskt trevlig lägenhet, belägen i ett mycket omtyckt område med fina omgivningar och välskött förening! Välkommen till Telegrafgatan 1, välkommen hem!

Populära Frösunda har den perfekta blandningen av lugnt och lummigt samtidigt som det har direkt närhet till E4:an och bra kommunikationer i samtliga väderstreck. Frösunda är ett område inom stadsdelen Järva i Solna kommun. Stadsdelen består av två delar, den södra delen som har sin start vid Kolonnvägen och sträcker sig längst Gustav III:s Boulevard till söder om Ritorp och har benämningen Frösunda och sedan den norra delen som sträcker sig i början av fältet till Ritorp respektive förbi Ritorps ishall tillbaka till Kolonnvägen.

Från Solna station tar du dig direkt in till stan på 8 minuter, Järva krog med ett brett utbud av bussar är en kort promenad bort och innefattar förutom bussar till bl a Sollentuna och Täby, även flygbuss till Arlanda. Hagaparken och Brunnsviken med promenadområden och badplats ligger en kort bit bort. Likaså ligger Ulriksdals IP med sport och motion nära till hands, här är även en ny simhall under byggnation! I närområdet finns en välsorterad Hemköp, flera småaffärer så som café, frisör, kemtvätt, Tant Gröns Blomster vid Frösunda torg, gym som Puls&träning, SATS, Actic m.fl. och det moderna Winery Hotel som från sin takterass har magisk utsikt över området. Här finns flera restauranger i olika prisklass och direkt närhet till både skola och förskola. Och räcker inte det erbjuder intilliggande Mall of Scandinavia shopping i världsklass, ytterligare matbutiker och mängder av restauranger att välja på!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy