Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 495 000 SEK
Adress
Aspholmsgatan 5, Kålgården, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
121 kvm
Avgift
5 425 SEK / mån
Rum
4 rum

Optimalt planerad och efterfrågad fyrarummare högst upp i huset!

Här i populära Brf Yasuragi hittar du denna magiska lägenhet som i dagsläget består av fyra rum och kök, men med möjlighet att göras om till fem rum. Bostaden är optimalt planerad och insynsskyddad och erbjuder bland annat stora sällskapsytor och fina ytskikt.  Här finns ett ljust och socialt vardagsrum, ett rymligt kök, två badrum samt två fantastiska balkonger.

HSB brf Yasuragi är en trevlig, stabil och välskött förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Föreningen tillhandahåller bland annat en vacker och välskött Japan-inspirerad innergård. I månadsavgiften ingår tv, bredband och värme.

På lugna Kålgården är det lätt att trivas och läget på Aspholmsgatan är perfekt för dig som vill ha nära till såväl city-pulsen som naturen. Här bor du på ett utmärkt läge med Bageri Rosetten alldeles runt hörnet och centrala Jönköping med caféer, restauranger och butiker endast en kort promenad bort. I området finns också vackra promenadstråk och bra kommunikationer - perfekt för dig som vill bo centralt och som ställer höga krav på ditt boende!

Beskrivning

KÖK
Ett rymligt och socialt kök med generösa arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med kyl, frys, mikrovågsugn, ugn, fläkt, diskmaskin och induktionshäll.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är denna bostads naturliga samlingsplats. Här erbjuds bland annat vackert ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Ett lättmöblerat och socialt rum med parkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM 1
Från vardagsrummet och hallen når du detta sovrum, som är välplanerat med praktiska garderober och fint ljusinsläpp från balkongen. Här finns gott om plats för en dubbelsäng. Ljusa väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2
Ett lättmöblerat sovrum med bra förvaring och plats för stor säng. Beiga väggar och parkettgolv.

SOVRUM 3
Ett lite mindre och rogivande rum med bra förvaring och plats för säng och nattduksbord. Detta sovrum har ljusa väggar och parkettgolv och fungerar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

BADRUM 1
Ett rymligt och fräscht badrum med toalett, dusch, handfat med kommod, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp. Klinkergolv och kaklade väggar.

BADRUM 2
Fint badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns dusch, toalett och handfat med kommod.

BALKONG 1
En fantastisk stor och rymlig balkong med lättmöblerade ytor och gott om plats för matbord och stolar.

BALKONG 2
Här finner du en trevlig och mysig balkong med plats för ett mindre bord eller en mindre loungedel.

Dokument (pdf)

Planritningar Yasuragi-stadgar.pdf Yasuragi-energideklaration.pdf Yasuragi-årsredovisning.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun.

Storlek

Boarea 121 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

08-2067-1-29

Våning / hiss

Våning 5 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2011
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB brf Yasuragi
Organisationsnummer: 769617-1672
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 08-2067-1-29
Antal lägenheter: 60
Antal lokaler: 2

Energideklaration

Energiförbrukning: 73 /per kvm (atemp) och år

TV

TV via Telia.

Internet

Bredband via Telia.

Månadsavgift

Avgift: 5 425 SEK / mån
Inklusive värme, tv och bredband

Driftskostnad

550 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 450 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Andel av årsavgiften: 2.08217 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Betalas av: Säljare

Uteplats

Balkong 1: Läge nord-ost

Balkong 2: Läge syd-väst.

Bilplats

I föreningen finns 52 garageplatser att hyra för 500kr/mån. Till garageplats är det separat kö.

Övriga utrymmen

Det finns bastu, relaxavdelning, övernattningsrum, samlingslokal, förråd och tvättstuga med torkrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy