Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK
Adress
Frostvägen 88, Stöten, Sälen, Sälen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
80 kvm
Avgift
2 375 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen Obelånade Brf. Varglyans våningar!

Välkommen till Frostvägen Brf. Varglyans våningar!
Obelånad förening i Stöten med liftnära boende för hela familjen. Generöst tilltagna bostadsrätter på hela 80 kvm, fullt möblerade med totalt 10 bäddar. Här får du ett boende där det finns gott om plats för vänner och familj. Bostadsrätten är fördelad på 4 sovrum, sep. WC samt badrum med bastu. Traditionellt kök samt storstuga med plats för alla.
Bostadsrätten är placerad intill skidtorget Stöten där du med lift får direktkontakt till Stötens fantastiska utbud av skidåkning. Stöten är allmänt känt som anläggningen med bäst skidåkning i Sälen med Sälens längsta skidbacke på hela 3.06 km. Bostadsrätten ligger endast ca: 18 kilometer från Sälens framtida flygplats Scandinavian mountains airport.

Stöten i Sälen är en komplett skidanläggning stor nog att tillbringa hela skidsemestern på. Stöten har Sälenfjällens absolut högsta fallhöjdsmeter och en av landets bästa pister. Det är i Stöten som Sälens bästa skidåkning finns! Med 47 nedfarter och ett uppgraderat snöläggningssystem uppnås perfektion på både pist och puder.
Allt, med den storslagna fjällvärlden som fond! http://stotenski.se/lyans-vaningar/

Beskrivning

Hall med klinkers på golv, golvvärme. Bra förvaringsmöjligheter för kläder.

Arbetskök med ljusgråa spegelköksluckor, bänkskiva i laminat samt kakel ovan bänkskiva, laminatgolv.
Kyl/frys, spis/fläkt, diskmaskin. Torkskåp.

Storstuga med separat matplats. Soffgrupp med soffa, två fåtöljer och vardagsrumsbord. Tv-bänk och vägghängd tv. Golv i laminat, gråmålad bröstpanel på vägg och vitt tak. Dörr ut till balkong.

Badrum med kakel (vit), klinkers (grå), golvvärme och bastu. WC-stol, dusch med glasdörrar, handfat och spegel.

Master bedroom med dubbelsäng, laminat, vitmålade väggar och vitt tak.

Master bedroom med dubbelsäng, laminat, vitmålade väggar och vitt tak. Toalett med kakel, Klinker (grå), WC-stol och handfat med spegel. Garderob.

Större sovrum med familjesäng och två enkelsängar. Väggmonterad tv och två garderober. Golv i laminat, vitmålade väggar och vitmålat tak.

Toalett med kakel, våtrumsmatta, WC-stol och handfat med spegel. Garderob.

Våningssäng, garderob och varmvattenberedare. Golv i laminat, vitmålade väggar och vitt tak.

Våningssäng och två garderober. Golv i laminat, vitmålade väggar och vitt tak.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Malung kommun.

Storlek

Boarea 80 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

16

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1985
Övrigt: Renoveringsår 2018/2019
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk från - och tilluftsventilation

Föreningen

Föreningens namn: Brf Varglyans våningar
Organisationsnummer: 769635-3957
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 16
Antal lägenheter: 28
Antal lokaler: 0

TV

KabelTV ComHem

Månadsavgift

Avgift: 2 375 SEK / mån
Kallvatten, kabeltv Comhem ingår i avgiften.
Utöver årsavgiften tillkommer kostnader för eluppvärmning och hushållsel med uppskattningsvis ca 13.000kr/år.

Driftskostnad

1 083 SEK varav:
Elektricitet: 1 083 SEK
I 1083 kr/mån ingår uppvärmning samt varmvatten. Kostnaden är en schablonuppräkning.
I bostadsrättsföreningens försäkring ingår även försäkring av bostadsrättens inventarier, eventuellt kan denna behöva kompletteras med hemförsäkring uppskattningsvis cirka 1000 kr/år (uppgifter enligt ekonomisk-kalkyl).

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.80000 %

Renoveringar

Bostadsrätten renoveras med hall med klinkers och golvvärme. Renoverat badrum med kakel och klinkers, nytt porslin och badrumskommod. Spegel och badrumsdörrar i glas. Bastu med nytt bastuaggregat. Renoverad separat WC med kakel och badrumsmatta, toalettstol och badrumskommod. Nytt golv i hela bostadsrätten samt nya dörrar. Hela bostadsrätten är nymålad. Uppgraderat kök med nya köksluckor, köksbänk och vitvaror.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy