Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Alströmergatan 32, uppg P, 3tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
75 kvm
Avgift
3 398 SEK / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Lena Svartström
Ansvarig mäklare Lena Svartström

Högst upp - Möjlig fyra - Vackra byggnadsdetaljer och genomgående läge i fastigheten.

Varmt välkomna till denna mysiga lägenhet belägen högst upp i huset i populär förening med en ljuvlig innergård. Här bor du med ett genomgående läge i fastigheten och ett fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar sociala ytor. Det stora master bedroom har gott om förvaring och ett lugnt läge utan insyn. Lägenheten har en praktisk tvättstuga och ett separat badrum. Tvättstugan kan omdisponeras till ytterligare ett sovrum om så önskas. Lägenheten har många bevarade originaldetaljer, såsom vackra brädgolv, glaspartier, fönsterbänkskivor i sten och vackra fönster med spanjonettbeslag. Denna lägenhet är två sammanslagna lägenheter och går i framtiden att åter separera om man så önskar (28 kvm + 45 kvm)

Brf Färjan är en stor och ytterst välskött förening med bland annat föreningslokal och två gästlägenheter. Innergården som är en av Stockholms vackraste ger dig en blomstrande trädgård med porlande fontän och härlig grillplats.

På Alströmergatan 32 kombinerar du ett lugnt läge med närhet till allt storstaden har att erbjuda. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer och gym. Västermalmsgallerian, flertalet stora mataffärer, shopping och all tänkbar service ligger en kort promenad bort. Där finns
också oslagbara kommunikationer med flertalet bussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje. En av Fridhemsplans tunnelbaneuppgångar ligger direkt runt hörnet från fastigheten. Om du gillar att motionera är det lika nära till Kungsholms Strand med promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt Kungsholmen. Här når du även snabbt Hornsbergs fantastiska strandpromenad som kantras av flertalet restauranger och badbryggor. Ett närlivs ligger precis invid föreningens stora entré.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy