Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 663 000 SEK / Fast pris
Adress
Ringvägen 2 B, Öster, Nyköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71 kvm
Avgift
3 875 SEK / mån
Rum
2 rum

Här bor du mitt i centrum, högst upp i hus med hiss!

Fantastisk tvårummare högst upp i huset vilket bidrar till att den badar i ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten erbjuder stora öppna ytor där vardagsrum och kök är i en delvis öppen planlösning med vinklar som leker med ögat och bidrar till ett spännande hem. Det finns även ett rymligt sovrum med skjutdörrsgarderob, hall med klädkammare och ett helkaklat badrum med tvättmaskin samt torktumlare.

I lägenheten finns två utgångar, en från köket till den långa terrassen som går runt huset så att du får utsikt även mot Gripsholmsparken. Den andra utgången är från vardagsrummet som leder till en rymlig balkong. Balkongen är fullt möblerbar och terrassen kan du möblera med solsäng eller ett caféset. Balkong och terrass sitter ihop så att du kan vandra fritt emellan.

I huset finns garage med ett fåtal platser kvar. Det finns även ett förråd i källarplan tillhörande lägenheten, miljörum med källsortering samt cykelförråd. I avgiften ingår även värme, vatten, IP-telefoni, bredband samt kabel-TV. Innergården är omsorgsfullt utformad med pergola, trädgård och grillplats.

Ringvägen är en väldigt central adress i Nyköping och nära till både affärer, nattliv, restauranger, hamnen, livsmedelsbutik samt kommunikationer. Nyköping ligger vid kusten en timme söder om Stokcholm och 7 minuter från Skavsta Flygplats. Här finner du en stad med behagligt format, mitt i den sörmländska kulturlandskapet och precis invid havet.

Beskrivning

Hall med klinkergolv och avhängningsdel med hatthylla direkt till vänster innanför dörren. Lägenheten erbjuder även en klädkammare i anslutning till hallen.

Trevligt vardagsrum med ett härligt ljusflöde som leker med de vinklar som planlösningen erbjuder. Här ligger ett parkettgolv och väggarna är vitmålade. Utgång till en rymlig balkong som även leder till den unika terrassen. Vardagsrummet har en delvis öppen planlösning mot köket.

Kök med ekparkett och matplats samt utgång till terrassen med utsikt mot Östra Skolan och Gripsholmsparken som är lika vacker i alla årstider.

Rofyllt sovrum med ekparkett vitmålade väggar. Här finns garderober med skjutdörrar samt en lös garderob.

Badrum inrett med vitt kakel på väggar och mörkt klinkergolv. Badrummet är rymligt och inhyser toalett, dusch med vikvägg i glas, tvättställ i kommod, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare och spegel med belysning.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Ekonomisk plan BRF Stadgar Bofakta Ekonomisk plan Köksritning Stadgar Kostnadskalkyl

Bostadsfakta

Kommun

Nyköping kommun, Skattesats 33.67%.

Församling

Nyköping.

Storlek

Boarea 71 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

C-1301

Våning / hiss

Våning 4 av 4.
Högst upp i huset
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Hermelinen
Organisationsnummer: 769625-9246
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: C-1301
Antal lägenheter: 41
Antal lokaler: 0

Parkering: Garage går att hyra för 900 kr/mån. Separat kö.

Energideklaration

Status: Behövs ej

TV

Via Telia

Internet

Via Telia

Månadsavgift

Avgift: 3 875 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, ip-telefoni och bredband.

Gårdsplats/innergård

Gemensam innergård med gratis wifi för alla boende.

Driftskostnad

Driftskostnader har inte gått att få fram då lägenheten är obebodd.
I avgiften ingår värme, vatten, IP-telefoni, bredband och kabel-tv. Hushållselen debiteras efter förbrukning och aviseras tillsammans med årsavgiften. Hemförsäkring tecknas av köparen.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.60455 %

Uteplats

Uteplats 1: Balkong om ca 7 m²
Uteplats 2: Terrass om ca 16 m².

Bilplats

26 garageplatser och 2 mc platser. Går att hyra för 900 kr/mån.Separat kö.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd och källarförråd samt soprum under huset.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy